škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Superb III Genel Soru ve Cevap

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Teknisyen06

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar merhaba foruma yeni üye oldum ama bir süredir forum da yada başka mecralarda araştırma yapıyorum , süperb 3 kasa alma niyetindeyim ama aklımı kurcalayan bir iki kısım var , ben benzinli alacağım 1.4 (150 HP) yada 1.5 benzinli  ,  TDI bana uzak ( başka marka araç alsam da dizel sevmiyorum ) şimdi gelelim sorularıma bilen kişiler yardımcı olabilirse sevinirim , bu dediğim motorlarda rolanti de beklerken aracın titrediğini söyleyenler var araç boşta olsa bile birde bu akf sistemi (benzin deposu havalandırma valfi) kronik sorunlu diyorlar yani araçta vuruntu gibi ses yapıyor ve içeri kabine fazla ses geliyor diyorlar

aslında benim beklentim sessizlik yani istiyorum ki rolanti de beklerken araba çalışıyor mu diye şüpheye düşüp göstergeye bakayım çünkü 2000 model opelim de motor sıcakken bu hissi yaşıyordum ama şimdi focusum var bu hissi unuttum :) birde bu araç rüzgar sesini ortalama hangi hızlarda alıyor yani 95 de alıyor diyende var 130-140 diyende var yani bu focus dan sonra ben anladımki ben sessiz araç arıyorum ama , yarın motor sesi kabine gelirse (rolanti de iken , seyir halinde bu konuda şikayeti olanı görmedim) yada 90-100 ile giderken rüzgar sesi alırsa beni üzer çünkü aslında focusta ses dışında memnunum , benim içinde bu aracı almak kolay değil sonra pişman olmak istemiyorum bu durumu merak ediyorum.