[MENTION=13655]miyop[/MENTION]
Araç 2013 model Şubat üretimi 34000 km de. Şikayet olarak araç ısınınca vites geçişleri hissedilmeye başlıyordu yani biraz tuhaf çalışıyordu, 1 nci viteste titreme vardı kalkışta ama ben sorun etmiyordum çünkü aldığım ilk günden beri vardı, dönüşlerde bazen titreme vardı ama şanzımandan olacağı aklıma gelmemişti. Kavrama değişimine gelince yağ değişiminden sonra adaptasyon için teste çıktılar orada ortaya çıktı. Bu sorun er veya geç olacakmış parçadan dolayı belki bu km de olması daha iyi oldu ileride belki iyi niyet uygulama şansım azalırdı kullanıcı kaynaklı diye, her şeyde vardır bir hayır bakalım araç çıksın sonuç ne olacak.
Arızaya rastlamak talihsizlik tabiki.. ama, iyi tarafları da var.
Aracınızın şanzımanı, güncellemeler öncesi aksamına sahip ise, daha fazla yaş ve km almadan, garanti kapsamında bir an önce sorunsuz hale getirilmiş olacaktır bu sayede.
Ayrıca, Dsg kavraması, manuel kavramaya nazaran, zaten daha kısa ömürlü olmaya müsait. Özellikle dur kalk trafikte, ısıtılarak kullanıldığında.. Sizdeki problemin servis tarafından tesbit edilmesi sayesinde, 34 bin km de, kavramanızı sıfırlamış olacaksınız.
2009-2013 aradsında, robot ünitesinde de (mekatronik) güncellemeler yapıldı diye biliyorum. Değişim esnasında onu da kontrol ettirmenizi öneririm.
Geçmiş olsun.