škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

SuperB 2.0 TDİ 190 PS 4X4

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı baba63

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.medyaurfa.com
Alıntı yapılan: FabiaYarışMavisi;567305
Mervedes E serisi için konuşmak istiyorum çünkü gerçek mercedes onlar.  Benim amaç aracı kötülemek  falan da değil bende skoda kullanıcısıyım.  Sadece mercedes e serisinin içine binin  ve biraz içinde vakit geçirin hak verirsiniz. Mercedes hala mercedes abc serisi hariç

E serisi eski e serisi değil. Eski kasa e serilerin kaliteleri nerde, mevcut kasanın ki nerde. E250 CDİ 4 Matic ile defalarca kez yolculuk ettim, eski kasa A6 bile daha ferah. Mercedes S serisidir benim için.

Alıntı yapılan: enoktakenokta;567306
Araç hayırlı olsun.

"Premium alınabilirdi" denir bu durumlarda hep,  alınabilir de zaten. Ancak tamamen aynı dolulukta; motor, güç, aktarma vb. açılardan yakın bir premium kaça alınabiliyor bunu bakmak lazım.

Mantık budur işte hocam.

Alıntı yapılan: FabiaYarışMavisi;567314
Konuyu farklı yerlere çekmeden devam edelim lütfen :)    
 Eğri oturup doğru konuşalım Mercedes E serisi nerdeee superb nerde.  LK donanım diyorsanız gidin hyundaide opsyonlar o kadar ucuzki full + full tucsonu beleşe alıyorsunuz.  Opsyona çok takılmayın arabayı araba yapan opsyon olsaydı hyundai en iyi araba olurdu

Mercedes'in içi altın kaplama olsa, ailem içinde rahat etmedikten sonra ne yapayım. Benim için premium A6'dır. İki araçlada defalarca kez yolculuk ettim. A6 sınıfının en iyisi benim yanımda. (Bariz E200'den geniş)

Alıntı yapılan: ali729;567322
170 milyar a sıfır E kasa dizel varsa hmn alalım 170 milyar anca C kasa 1.6 dizel alınır anca

:ok:

Çevrimdışı enoktakenokta

• Site Sorumlusu
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: FabiaYarışMavisi;567359
:) okudukça güldüm size. Bu forumdaki adminler hep böyle tebrikler !

İster gülün ister başka birşey yapın. Keşke ben sizin yazdıklarınıza ve düşünce tarzınıza gülebilsem. Sizin gibileri hoş görmem mümkün değil; bir aracı almış ya da siparişini vermiş bir adama artık "hayırlı olsun" denir. Sizin yaptığınız gibi zihin bulundurmaya gerek yok.

Algınızda sıkıntı var sanırım; kimse Skoda'nın Mercedes kalitesinde olduğunu iddia etmiyor. Ancak siz hala bu araca denk bir E serisi oluşturup fiyatını yazmadıniz ki üzerinden konuşalım. Bunu yapmadığınız sürece tartışmak anlamsiz diyorum ben de.

Bu arada hangi adminden ne tarz bir kötü hatıranız var bilmiyorum, çözeriz, sorun değil. Yalnız madem beğenmiyorsunuz niye bu foruma takılıyorsunuz o da ayrı bir konu. Kimseyi zorla tutmuyoruz.
« Son Düzenleme: 26 Mart 2016, 19:36:19 Gönderen: enoktakenokta »
Hep bi F.D. kafasındaki kişi...

Çevrimdışı baba63

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: FabiaYarışMavisi;567335
Kusuruma bakmayın paket demek istedim tucsonda 4 farklı paket vardı galiba ve paketlere eklenen özelliklerle aradaki fiyat farkı komediydi. Yani benim için arabanın özellikleri değil altyapısı iç malezeme kalitesi yol tutuşu sessziliği konforu önemli ve iddaa ediyorum skoda superb ne konfor açısından ne de yol tutuşu sağlamlık rafinelik açısından mercedes e serisini geçemez .  Ama tasarımı konusunda konuşmam çünkü zevktir iç dizayn hkkında konuşmam zevktir.  Superb çok geniş içi buna bende bayılıyorum ama gelipte mercedes e serisi üzerine çıkrmayın yazıktır :)

Biz diyoruz bu fiyata en iyisi SuperB siz kalkmış 317 bin aracı burada övüyorsunuz. Ayrıca yol tutuşunda A6 daha iyi. Herşey klasına göre.

Alıntı yapılan: ugurcnplt;567339
Mercedes E serisi dizelleri 250.000 den daha pahalı değilmiydi?

300 binden başlıyor.

Eğer Superb fiyatınaysa basarım krediyi bende alıyım bir tane.

Alıntı yapılan: mfuluat;567364
Katılıyorum. Daha önceki yazılarda da kimse zaten her yönden Superb, E serisinden iyidir demedi. Ama insanların belirli kriterleri ve bütçeleri var. Sonuç olarak Fiyat/performans ve donanım açısından en uygun seçenek şu anda Skoda Superb görünüyor. Ör. En son bahsedilen Mercedes Dizel E Serisinin (E 250 BlueTEC 4MATIC) modelinin şu an liste fiyatı 317.600 TL, ayrıca kasa da değişeceği için bu değerlerin de bir miktar artacağını düşünüyorum. Bırakın Skoda Octavia'ı, aradaki farka neredeyse Superb alınacak.

Anlatmak istediğimizde bu işte :ok:

Çevrimdışı Uğur Akar

• KOLTUKÇU
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Kazasız belasız İnşaallah.

E serisi şu 1.6 turbo motor takılan E180' le başlayan seri, değil mi?
İYİ şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da  yavaşlaması gerekiyorsa, \'Hak, kural\' falan demeden, ilk davranan, canının ve malının kaderini başkasının inisiyatifine bırakmayandır!

Çevrimdışı baba63

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Uğur Akar;567386
Kazasız belasız İnşaallah.

E serisi şu 1.6 turbo motor takılan E180' le başlayan seri, değil mi?

Evet. Çok hantal bir motor. Bmw 5.20i'deki motor daha başarılı.

Çevrimdışı FabiaYarışMavisi

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: enoktakenokta;567381
İster gülün ister başka birşey yapın. Keşke ben sizin yazdıklarınıza ve düşünce tarzınıza gülebilsem. Sizin gibileri hoş görmem mümkün değil; bir aracı almış ya da siparişini vermiş bir adama artık "hayırlı olsun" denir. Sizin yaptığınız gibi zihin bulundurmaya gerek yok.

Algınızda sıkıntı var sanırım; kimse Skoda'nın Mercedes kalitesinde olduğunu iddia etmiyor. Ancak siz hala bu araca denk bir E serisi oluşturup fiyatını yazmadıniz ki üzerinden konuşalım. Bunu yapmadığınız sürece tartışmak anlamsiz diyorum ben de.

Bu arada hangi adminden ne tarz bir kötü hatıranız var bilmiyorum, çözeriz, sorun değil. Yalnız madem beğenmiyorsunuz niye bu foruma takılıyorsunuz o da ayrı bir konu. Kimseyi zorla tutmuyoruz.

Hayırlı olsun dileklerimi en başta iletmiştim zaten (ilk mesajıma bakınız) ama bu siteden adminler yüzünden soğudum ve açıkçası burda vakit geçirmenin israf olduğunu düşünüyorum artık. Sonuçta 2.0 alan arkadaşlar tabikide kendi arabası olduğu için övecek bende fabiamı övüyorum ve onların arabasınada kötü demedim. ben gergin ortamlara sürüklemek istemesemde skodaturkeyin genel havası böyle sebebide adminler çünkü adminlerin hepsi arabayı dağıtr toplar ellerine su dökülmezler. Neyse uzun lafın kısası 2.0 alan arkadaşlara hayırlı olsun mesajımı en baştan iletmiştim gene ileteyim "hayırlı olsun". Sanki sen niye böyle yaptın e serisi dururken gibi bir hesap sorma olarak algılayan diğer insanlarada anlam veremedim. Herkes malını över ama SkodaTurkey forumu hırçın övüyor adminlerde kendi kafasına göre hemen bir cephe oluşturup kazananı belirliyorlar. Kimse kusura bakmasın hatamız olduysa Affola . Size iyi forumlar. Cevap yazmaya tenezzül etmeyin çünkü bu forum benim için bitmiştir sağlıcakla...

Çevrimdışı enoktakenokta

• Site Sorumlusu
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: FabiaYarışMavisi;567434
Hayırlı olsun dileklerimi en başta iletmiştim zaten (ilk mesajıma bakınız) ama bu siteden adminler yüzünden soğudum ve açıkçası burda vakit geçirmenin israf olduğunu düşünüyorum artık. Sonuçta 2.0 alan arkadaşlar tabikide kendi arabası olduğu için övecek bende fabiamı övüyorum ve onların arabasınada kötü demedim. ben gergin ortamlara sürüklemek istemesemde skodaturkeyin genel havası böyle sebebide adminler çünkü adminlerin hepsi arabayı dağıtr toplar ellerine su dökülmezler. Neyse uzun lafın kısası 2.0 alan arkadaşlara hayırlı olsun mesajımı en baştan iletmiştim gene ileteyim "hayırlı olsun". Sanki sen niye böyle yaptın e serisi dururken gibi bir hesap sorma olarak algılayan diğer insanlarada anlam veremedim. Herkes malını över ama SkodaTurkey forumu hırçın övüyor adminlerde kendi kafasına göre hemen bir cephe oluşturup kazananı belirliyorlar. Kimse kusura bakmasın hatamız olduysa Affola . Size iyi forumlar. Cevap yazmaya tenezzül etmeyin çünkü bu forum benim için bitmiştir sağlıcakla...
"Açıkçası premium araçlar da tercih edilebilirdi"; bu ifade bana ait değil, size ait. Bu şekilde hayırlı olsun diyeceğinize hiç yazmayın konuya daha iyi. Niye zihin bulandırıyorsunuz? Arkadaşımız artık alım kararını vermiş zaten, o noktada daha hala bunu alabilirdiniz, şunu alabilirdiniz denmesini doğru bulmuyorum, bunu defalarca yazdım, anlamak istemiyorsanız yapacak birşey yok. Zaten daha hala denk bir Mercedes E serisi fiyatı da bekliyoruz da nafile tabii.

Bu arada sizin gibi kendince kendini zeki sanan, kendince başkalarına laf sokan, açık fikirli görünüp diğerlerinin tercihlerine zerre saygı duymayan tiplere de ayrıca da hayranım. Bu nedenle bu foruma bir daha adım atmayacak olmanız -umarım sözünüzü tutarsınız- sizin gibilerin doğal seleksiyona uğraması acısından da sevindirici...

Not: "çünkü adminlerin hepsi arabayı dağıtr toplar ellerine su dökülmezler" demişsiniz bir de. Buradaki hiçbir adminin de böyle bir iddiası olmaz, tavrı da olmaz. Da iki mesajdır adminler aşağı adminler yukarı saydırıyorsunuz, enteresan oldu. Yani bir admin size birşey yapmış da çözemedim ben.
« Son Düzenleme: 26 Mart 2016, 22:31:43 Gönderen: enoktakenokta »
Hep bi F.D. kafasındaki kişi...

Çevrimdışı baba63

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: FabiaYarışMavisi;567434

Herkesi kendiniz gibi görmeyin lütfen. Aracımız SuperB 2.0 TDİ diye onu övmüyoruz. Yeri geldiğinde eleştiriyoruz da. Siz kendi aracınız Fabia diye övebilirsiniz ama bu forumda bu düşüncede olmayan onlarca arkadaş var. SuperB'deki her olumsuzluğu başlıklar açarak aktaran duyarlı kullanıcılar var. Bende aracımın sevmediğim yönlerini defalarca kez sayfalarda yazmışımdır.

Çevrimdışı MaÇaHeL

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Tek eksiği hayalet göstergesi ki onsuzda olur laurin&klement hayırlı uğurlu olsun,
Oldumu herzaman endolusu olmalı çok çok iyi tercih güle güle kullanın herdaim

Çevrimdışı sudege

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Hayirli olsun.kazasiz belasiz gunlerde insallah.baska opaiyon aldinizmi jant tavan vs.ve fiyat nerelerde oldu simdilik.

Çevrimdışı Lekinder

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Şirkete aldığımız için Avek'ten 3 araba aldık
Audi A6 , Skoda SuperB ve VW Polo onun için indirimli geldi.
Daha önce Avekten passat alındığı için bu indirim biraz daha arttı ve SuperB 160 bin tl gibi bir fiyata geldi.

Jantlar Laurin Klemant da gelen jantlar 18" Pegasus. Herhangi bir opsiyon gereği duymadık açıkçası araç yeterince dolu çünkü :)

Çevrimdışı mcb951

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Yılan yılan. Kazasız belasız... Bide 19" olaydı :)

Çevrimdışı bekomach

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Öncelikle hayırlı olsun çok güzel bir tercih yapmışsınız, premium araçlarla karşılaştırmanın doğru olduğunu pek düşünmüyorum, arkadaşların dediği gibi 4x4 benzer modeller A6 2.0TDI Quattro 290bin lira, BMW 525d xDrive 297bin lira, E250 4MATIC 317bin lira, şimdi aradaki 130bin liraya değecek bir şey var mı buna bakmak lazım.

Kısaca anlatayım 2012'de pedere 0km 525d xdrive aldık, sadece comfort ve teknoloji paket vardı indirimle €86000'ya almıştık, o suni deri koltuklar yazın az yakmadı vücudumuzu, rahat olsun diye 17 jant aldık, tamam çok rahat ama derin çukurlarda içeri gelen gürültü felaket. Hızlı virajlarda sağa sola yatıyorduk, ekstra hiçbir şey yok, bi sunroof, koltuk ısıtma, geri görüş kamerası o kadar.  

Neyse 2014 sonuna doğru ikinci el MPaket yine aynı araçtan aldık, özel sipariş edilmiş ıvır zıvır çok fazla özellik var, arkada 275'lik önde 245'lik lastik ve 18jantlı daha ince yanaklı lastikler var, babama almadan önce "çok sallanıcaz :)" desem de aracın 2012de aldığımız arabayla arasında sanki dağlar kadar fark var, yalıtım, konfor, parça kalitesi bile farklı resmen. TV, navigasyon, 5bölge kamera, şişirmeli koltuk vs tamam belki çok gerekli değil ama kalite farkı olması bizi çok şaşırttı. İki aynı modelin iki paketinde bu kadar fark olması gerçekten ilginç.

Demek isteyeceğim o ki, 160-170bin liraya alınan E180, 520i sizin aldığınız Skoda'dan daha kaliteli demek doğru değil. Artık devir değişti. Parayı verip AMG paket, M paket, S-line almadıkça veya sipariş vermedikçe arabanızda kullanılan malzeme bile ona göre düşüyor.

Fiyat/Performans'ın önemli olduğu bu günlerde bence çok iyi tercih yapmışsınız. Fazla irdelemeye gerek yok bence. Allah kaza bela vermesin

Çevrimdışı baba63

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: bekomach;567646
Öncelikle hayırlı olsun çok güzel bir tercih yapmışsınız, premium araçlarla karşılaştırmanın doğru olduğunu pek düşünmüyorum, arkadaşların dediği gibi 4x4 benzer modeller A6 2.0TDI Quattro 290bin lira, BMW 525d xDrive 297bin lira, E250 4MATIC 317bin lira, şimdi aradaki 130bin liraya değecek bir şey var mı buna bakmak lazım.

Kısaca anlatayım 2012'de pedere 0km 525d xdrive aldık, sadece comfort ve teknoloji paket vardı indirimle €86000'ya almıştık, o suni deri koltuklar yazın az yakmadı vücudumuzu, rahat olsun diye 17 jant aldık, tamam çok rahat ama derin çukurlarda içeri gelen gürültü felaket. Hızlı virajlarda sağa sola yatıyorduk, ekstra hiçbir şey yok, bi sunroof, koltuk ısıtma, geri görüş kamerası o kadar.  

Neyse 2014 sonuna doğru ikinci el MPaket yine aynı araçtan aldık, özel sipariş edilmiş ıvır zıvır çok fazla özellik var, arkada 275'lik önde 245'lik lastik ve 18jantlı daha ince yanaklı lastikler var, babama almadan önce "çok sallanıcaz :)" desem de aracın 2012de aldığımız arabayla arasında sanki dağlar kadar fark var, yalıtım, konfor, parça kalitesi bile farklı resmen. TV, navigasyon, 5bölge kamera, şişirmeli koltuk vs tamam belki çok gerekli değil ama kalite farkı olması bizi çok şaşırttı. İki aynı modelin iki paketinde bu kadar fark olması gerçekten ilginç.

Demek isteyeceğim o ki, 160-170bin liraya alınan E180, 520i sizin aldığınız Skoda'dan daha kaliteli demek doğru değil. Artık devir değişti. Parayı verip AMG paket, M paket, S-line almadıkça veya sipariş vermedikçe arabanızda kullanılan malzeme bile ona göre düşüyor.

Fiyat/Performans'ın önemli olduğu bu günlerde bence çok iyi tercih yapmışsınız. Fazla irdelemeye gerek yok bence. Allah kaza bela vermesin

Güzel bir yorum :ok::ok:
« Son Düzenleme: 28 Mart 2016, 11:43:55 Gönderen: baba63 »

Çevrimdışı icarus

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: bekomach;567646

Mükemmel yazı