0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Style ile prestij arasında süspansiyon bile farklı olduğu için görünen görünmeyen bir çok detay farkı vardır.
1.6 tdi passat 140-150 bin olduktan sonra super b 170 bedava
Hayırlı uğurlu olsun. Araç ilk L&K değil maalesef. Baya gelen araç oldu ve sahiplerine teslim edildi. Şuanda da gelen araçlar var. Hatta L&K Luxury isimli bir paketimiz daha var. Fakat Luxury şuana kadar gelmedi hiç. Muhtemelen bilinmediği içindir Aracı E segmenti Premiumlarla yarıştıramazsınız. Onlar ayrı bir dünya. Aracın rakipleri belidir. Fakat sırf E Klasse diye de gidip 170.000 TL gömüp çok yakan az kaçan bir araba almam. Ya da sırf C Klasse diye gidip 1.6 dizel C 200d AMG' ye 170.000 TL gömmem. Bu aracın hakkı 2.1 204 HP dizeldir. Onun da fiyatı L&K donanımına denk bir donanımda 380-390 bin TL civarıdır %145 ÖTV vergisi nedeniyle. Hadi onu geçtim, A4 190 HP Quattro L&K donanıma denk şekliyle 260-270 bin TL seviyeleridir. 3.20 D xdrive yine aynı fiyatlarda dolaşıyor. Passat 1.6 TDI R-Line' a istenen paralar 160 bin TL seviyelerindeyken kimse kusura bakmasın ama Superb 2.0 TDI 190 HP 4x4 L&K alınabilecek en mantıklı araçlardan biridir. Bu arada Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Aclan Acar' ı tanımayanınız yoktur sanırım. Aclan Bey' e Superb 2.0 TSI 280 HP Prestige DSG ve tabi ki ek opsiyonlu bir araç getirtilmiştir. Araç Aclan Bey' in bile dikkatinden kaçmadı anlayacağınız
Opsiyonlu olanları sahibinden de 170 bin TL leri buluyor. 1.6 araçlara bu fiyatları vermek çılgınlık. SuperB hiç olmazsa 170 bine 1.6 tdi gibi hantal bir motoru değil 2.0 TDİ 190 bg 400 torkluk motoru sunuyor. 250 bin TL'lik A6'nın aynı motorunu kullanıyor. Üstelik 1.6 TDİ'den daha az yakıyor.
Nasıl bir süspansiyon farkı var?
PREStijde daha yumuşak yaylar kullanmışlar.
test aracı olarak style kullandım. kendi aracım da prestij ve yayları çok daha yumuşak. 19 inç jantları var aracın.