škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

SuperB 2.0 TDİ 190 PS 4X4

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı DDŞ

• Deli Oğlan
  • Genel Moderatör
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Iste skodanin da lk sini normal prestige bi superble karistirmamak lazim.

Lk ya binmeyene ne anlatsam bos burda. Binin gorun.

2000model a4 kasa octide bile bi elegance a bir de lk ya binin aradaki kalite farkini hissedin derim ;)

Çevrimdışı özdil

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Style ile prestij arasında süspansiyon bile farklı olduğu için görünen görünmeyen bir çok detay farkı vardır.

Çevrimdışı mustklc

• Gürültülü Tidiay
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
hayırlı olsun. artık resimlerini bekleriz. ama nazar boncuklu olsun lütfen

Çevrimdışı haberci

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Bu araba anlatılmaz, yaşanır. Superb candır, ne alırsan al, aklının bir köşesinde hep kalandır. Allah hayırlı etsin...

Çevrimdışı volkan.e

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: özdil;567666
Style ile prestij arasında süspansiyon bile farklı olduğu için görünen görünmeyen bir çok detay farkı vardır.

Nasıl bir süspansiyon farkı var?

Çevrimdışı crash

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Hayırlı uğurlu olsun. Araç ilk L&K değil maalesef. Baya gelen araç oldu ve sahiplerine teslim edildi. Şuanda da gelen araçlar var. Hatta L&K Luxury isimli bir paketimiz daha var. Fakat Luxury şuana kadar gelmedi hiç. Muhtemelen bilinmediği içindir :) Aracı E segmenti Premiumlarla yarıştıramazsınız. Onlar ayrı bir dünya. Aracın rakipleri belidir. Fakat sırf E Klasse diye de gidip 170.000 TL gömüp çok yakan az kaçan bir araba almam. Ya da sırf C Klasse diye gidip 1.6 dizel C 200d AMG' ye 170.000 TL gömmem. Bu aracın hakkı 2.1 204 HP dizeldir. Onun da fiyatı L&K donanımına denk bir donanımda 380-390 bin TL civarıdır %145 ÖTV vergisi nedeniyle. Hadi onu geçtim, A4 190 HP Quattro L&K donanıma denk şekliyle 260-270 bin TL seviyeleridir. 3.20 D xdrive yine aynı fiyatlarda dolaşıyor. Passat 1.6 TDI R-Line' a istenen paralar 160 bin TL seviyelerindeyken kimse kusura bakmasın ama Superb 2.0 TDI 190 HP 4x4 L&K alınabilecek en mantıklı araçlardan biridir. Bu arada Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Aclan Acar' ı tanımayanınız yoktur sanırım. Aclan Bey' e Superb 2.0 TSI 280 HP Prestige DSG ve tabi ki ek opsiyonlu bir araç getirtilmiştir. Araç Aclan Bey' in bile dikkatinden kaçmadı anlayacağınız ;)
YAŞASIN PEUGEOT-SKODA KARDEŞLİĞİ...

Çevrimdışı ali729

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
1.6 tdi passat 140-150 bin olduktan sonra super b 170  bedava

Çevrimdışı haberci

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ali729;567816

Kesinlikle yerinde bir tespit...

Çevrimdışı baba63

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.medyaurfa.com
Alıntı yapılan: ali729;567816

Opsiyonlu olanları sahibinden de 170 bin TL leri buluyor. 1.6 araçlara bu fiyatları vermek çılgınlık. SuperB hiç olmazsa 170 bine 1.6 tdi gibi hantal bir motoru değil 2.0 TDİ 190 bg 400 torkluk motoru sunuyor. 250 bin TL'lik A6'nın aynı motorunu kullanıyor. Üstelik 1.6 TDİ'den daha az yakıyor.

Çevrimdışı özdil

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: crash;567802
Hayırlı uğurlu olsun. Araç ilk L&K değil maalesef. Baya gelen araç oldu ve sahiplerine teslim edildi. Şuanda da gelen araçlar var. Hatta L&K Luxury isimli bir paketimiz daha var. Fakat Luxury şuana kadar gelmedi hiç. Muhtemelen bilinmediği içindir :) Aracı E segmenti Premiumlarla yarıştıramazsınız. Onlar ayrı bir dünya. Aracın rakipleri belidir. Fakat sırf E Klasse diye de gidip 170.000 TL gömüp çok yakan az kaçan bir araba almam. Ya da sırf C Klasse diye gidip 1.6 dizel C 200d AMG' ye 170.000 TL gömmem. Bu aracın hakkı 2.1 204 HP dizeldir. Onun da fiyatı L&K donanımına denk bir donanımda 380-390 bin TL civarıdır %145 ÖTV vergisi nedeniyle. Hadi onu geçtim, A4 190 HP Quattro L&K donanıma denk şekliyle 260-270 bin TL seviyeleridir. 3.20 D xdrive yine aynı fiyatlarda dolaşıyor. Passat 1.6 TDI R-Line' a istenen paralar 160 bin TL seviyelerindeyken kimse kusura bakmasın ama Superb 2.0 TDI 190 HP 4x4 L&K alınabilecek en mantıklı araçlardan biridir. Bu arada Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Aclan Acar' ı tanımayanınız yoktur sanırım. Aclan Bey' e Superb 2.0 TSI 280 HP Prestige DSG ve tabi ki ek opsiyonlu bir araç getirtilmiştir. Araç Aclan Bey' in bile dikkatinden kaçmadı anlayacağınız ;)

Aclan bey ağzının tadını biliyormuş.
ben superb prestijimi alırken hesaplamıştım, bmw 320i (1.6 turbo 170bg) ile donanımı eşitlediğimde 180.000 tl yapmıştı. prestiji aynı donanımda 100.500 tlye aldım. otomatik farkını eklesek 110.000 tl edecek.

Çevrimdışı haberci

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: baba63;567882
Opsiyonlu olanları sahibinden de 170 bin TL leri buluyor. 1.6 araçlara bu fiyatları vermek çılgınlık. SuperB hiç olmazsa 170 bine 1.6 tdi gibi hantal bir motoru değil 2.0 TDİ 190 bg 400 torkluk motoru sunuyor. 250 bin TL'lik A6'nın aynı motorunu kullanıyor. Üstelik 1.6 TDİ'den daha az yakıyor.

Passat işi artık bir inat ya da takıntı hali almış, onca soruna sıkıntıya ve fahiş fiyata rağmen (mesela DSG farkı 15000 civarı) ilgili forumda en ufak eleştiri dahi tepkiye yol açabiliyor. Üstelik satışlar sürekli artıyor. Passat'ı bu kadar alınır kılan şeyin ne olduğunu cidden merak ediyorum. Bana kalsa kesin Superb derim. Bu arada kimseyi yargıladığım veya hoş görmediğim  sanılmasın, sadece bir mevzuu anlamaya çalışıyorum...

Çevrimdışı özdil

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: volkan.e;567761
Nasıl bir süspansiyon farkı var?

PREStijde daha yumuşak yaylar kullanmışlar.

Çevrimdışı volkan.e

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: özdil;567893
PREStijde daha yumuşak yaylar kullanmışlar.

Hiçbir yerde böyle bir bilgi yok sadece dcc opsiyonlularda bu tarz süspansiyon farkı var o da prestige de opsiyonel ayrıca dediğiniz gibi olsa prestige in yol tutuşu style göre daha kötü demektir.

Çevrimdışı özdil

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
test aracı olarak style kullandım. kendi aracım da prestij ve yayları çok daha yumuşak. 19 inç jantları var aracın.

Çevrimdışı volkan.e

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: özdil;567948
test aracı olarak style kullandım. kendi aracım da prestij ve yayları çok daha yumuşak. 19 inç jantları var aracın.

Biraz göreceli olmuş sanırım çünkü active den l&k kadar aynı süspansiyon kullanıyor farkı sadece lastik,jant ve dcc farkedebilirsiniz. şunu söyleyebilirim jant büyüdükçe konfor azalırken yol tutuş artacaktır. İncelemeniz için katalog linkini altta bulabilirsiniz.

http://www.skoda.com.tr/sitecollectiondocuments/00000yeni-superb-my-2016-2.pdf