arkadaşlar sorun çözülmedi daha biz suçlu çıktık ... fabialara zaten uyum sağlamıyormuş dedi ustanın biri de bugün ... söküp benzinde bineceğiz ... bilginize ...
Binlerce insan bu motora sahip LPGli vag aracı kullanıyor, ne demek fabiaya uyum sağlamıyor. Cevaba bak. Polo 6R 1.2 75hp uyumlu, rapid 1.2 75 hp uyumlu fabia htp uyumsuz öylemi? Keşke bu cevabı sesli olarak kaydetip BRCye öyle şikayet etseydiniz.
Aracıma LPG taktıracağımda çok araştırma yaptım ve BRC ile ilgili artık 2A mühendisliğin parçaları burda imal ettirdiğini öğrendim. Ve en önemlisi kitleri OBD sistemi ile iletişime geçerek benzin enjeksiyon haritasını okuyup LPG haritasını güncellemiyor. Daha sonra Lovatonun OBDII kitini araştırdım ve taktırdığım yerin bana verdiği referansları arayarak sorunsuzluğunu teyit edip taktırdım.
14000 km oldu ve bu sürede iki kere yolda tekler gibi oldu (tahminim LPG filtresinden enjektörlere pislik geldi) arıza ışığı yandı anında söndü araç normal seyrine devam etti. Kit anında müdahale edip arızayı siliyor. Sanırım Atikerinde OBD kiti aynı sistemle çalışıyor.