Dolum agzinin benzin deposunun ordan cikarilmasina izin verilmiyormus.Takilsa bile MMO onay vermiyormus..
Atiker 990 TL diyorlar standart heryerde 10 taksit bide.
Rutsat ve muayene 280 tutuyor.
Hesap yaptim., 1 seneden sonraki 1 sene sonunda 800 tl tasarruf ediyorum.
Deger mi degmez mi? Arkadasla kafayi patlattik sonuca ulasamadik.
Mustafa senin soyledigini dusunuyorum, mantikli geliyor.Ama ugrasmasi ve biraz fazla para ayirmasi var iste....
Abi benden sana tavsiye çok ciddiyim atiker taktıracaksan taktırma !
Neden dersen bizde yerli dedik dükkan sahibi 3.16 da kullanıyorum memnunum vs dedi ama tam 3 kere regülatörü patlattık 1.si 4 silindir 2.si 6 3.süde hani şu cherokee v8 lere takılandan taktılar o da patladı sistemden soğuduk aynı fiyata milano takıyolar onu tercih etmen bence daha mantıklı olabilir kullanıyoruz memnunuz
Sen diyosun senede 800 tl ama o 1000-1200 lere çıkıyor araba kapıda durmuyor az yakıyorum bilinci çok gezdiriyor
:D
Ben genede lpg diyorum dediğim gibi tamponu deldirmezsin altına gizliyorlar avmlere girişte herhangi bir sorun olmuyor eğer bagajda lastiği taşımazsan..
TDI en mantıklısı normalde ama alacağın araba sonuçta 2.el olucak ne kadar güveniceksin üstüne 2-3 bin ekleyeceksin ki merkcek far vs olmayacak bide ona ayrıyetten masraf bence lpg takıp bol bol gezmek daha iyi...
Bu saatli bomba gibi yaklaşılmasınada katılmıyor ben fazla taktırmadan önce bizde öyle düşünüyoduk ama araştırdık ettik bilgi aldık aslında pekte öyle değil çok yüksek basınçlara dayanıyor tank oldu ki sıkışma yaptı genleşti altta sistem kendisi dışarı bırakıyor gazı herhangi bir tehlike oluşmuyor..