Bende biraz orjinallik takıntısı var. rns 310 yada rns 510 menüsü daha orjinal görüntü veriyo bana. Sonydir navimextir bunların arabaya sonradan takıldığı belli oluyo. Bu yüzden bir türlü alışamadım. Rns 510 fiyatı biraz pahalı geldi 2500 tl ye falan gördüm rns310nun fiyatı daha uygun onu almayı düşünüyorum satan kişi bulamadm buralarda biraz araştırmak lazım
Sizi anlıyorum çünkü bende de aynı takıntı var. Arabayı ilk aldığımda üzerinde RCD210 vardı sadece CD okuyucu özelliği bulunuyordu. Ben de CD değil USB veya hafıza kartı kullanmak istediğim için arayışa girmiştim. İşte o orijinallik takıntısı bende de olduğundan illa yine aynı markanın üst modeli olarak RCD 510'u buldum (diğer modelleri bütçeme uymuyordu o dönem) 550 TL verip çok temiz ama ikinci el bir 510 aldım (sıfır ya bulunmuyor ya da iki kat fiyat oluyor). O dönemde de bana bu Navimex'i önermişlerdi sadece 150-200 TL fark vardı (hatta o zamanlar 12 taksitle alınabiliyordu) ama orijinal olsun diye direttim (halbuki aslında orijinallik durumu da tartışılır, aynı RCD'lerin bosch, blaupunkt olan versiyonları var mesela). Her neyse 2 yıl sonrasında bir çok kişinin Navimex'i kullandığını ve memnun kaldığını görünce o zaman almadığım için pişman oldum açıkçası.
Yanlış anlamayın, ben bu ürünün satıcısı falan değilim sıradan bir kullanıcısıyım. Amacım övmek, yere göğe koymamak da değil sadece benim gibi pişmanlık yaşamayın diye paylaşıyorum.
Netice olarak sizin içinize sinen hangisi ise onu alın. Hayırlı olsun.