Bu yanıtlar benim fikrim ve yanıtımdır. Trol olmadığınızı var sayarak yazıyorum.Kulandığınız araçtan beklentilerinizi tam belirledikten sonra araç seçmeliydiniz.
C sınıfı bir çok araçta, benzer ve daha ciddi rahatsızlıklar hissedebilirisiniz.
1. Üç yıldır otomatik yağmur sensörü kullanıyorum, bahsettiğiniz problem benim araçta kesinlikle yok. SERVİSE SORDUNUZ MU?
2. Yan aynaların ayarını doğru yaptığınızda, ciddi risk oluşturacak bir sorun olmamalı. Ben şahsen İstanbul trafiğinde bile sorun yaşamadım. üretici firmalalar, ayna tasarımını belirli emniyet standarlarına göre yapar, ciddi risk oluşturacak bir durum olsaydı, bu firma üretim yapamazdı.
3. Benzer kaporta dengesizliklerin başka markalarda olduğunu duymuştum, VAG grubunda ilk defa duyuyorum. Aracın Türkiye'deki nakliyesi ve işlemleri sırasında her hangi bir problem yaşanmış olabilir mi? Olasılık......
4. Araç içeri ses alıyor, evet, ancak C sınıfı bir araca göre normal seviyede. Başka bir forumda bir arkadaş, desibel ölçer ile Jetta model aracını, Octavi aile kıyaslamıştı.
Ayrıca, autobild dergisinde, Passat ile Octavia karşılaştırma testleri mevcut, Passa ile arasında ses farkları hızlara göre eşit ve ya 1 db düşük/yüksek. Aşağıdaki linkte yer alan tablolara bakın (son tablonun son 4 satırına bakınız).
http://www.autobild.de/artikel/vw-passat-skoda-octavia-test-3797771.html5. Bolero ekranda şu ana kadar zerre kadar sorun yaşamadım. SD kartınızın arızalı olmadığı düşünmüşsünüz, ancak bu doğru yaklaşım değil. SD kart ve flaş bellek takılı olmadan denemenizi tavsiye ederim. Harici donanımlar zaman zaman cihazı yavaşlatabilir. Hata devam ediyorsa aracınızı servise götürün.
6. Kaput altında bazı kısımlarda yalıtım mazlemesi izleri var, onları görmüş olmalısınız. Hiç bir iç aksamda, boyanın fırça ile sürülmüş tarzı izlenimim olmadı.