0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben de merak ediyorum bunu ama test edemedim. Başarılı bulmuş test edenler genelde.
Bu aralar sıksık hyundaiye gidip geliyorum. Ledleri ceedin eski kasa sportage gibi olmuş ve bana fazla ucuz geliyo. Ledler yanmadığı zaman ise mondeo vari ama bşraz basık bir havası var. İç kalite ise ya ibiş kadar yada daha kalitesiz abi öyle söyleyim
Plastikler sert demisler testlerde de, sedanlarda kalite genelde bi yere kadar oluyor, hatchlere tüm markalar daha fazla ozeniyor işte... Sürüş olarak ilerlemiş ama yorumlara bakilirsa.
Octaviada vitesin yanına kadar yumuşal ön kapılar da yumuşak abi
Şu hyundai dış tasarım kadar iç kaliteye de önem verse keşke. Elentra yı makyajlıyosuni göstergeler hala 2006 model Fx coupe den Kia iç tasarım konusunda daha başarılı, en azından kalite algısı daha yüksek bana göre
Evet octavia biraz golfe cekmis o bakımdan arayan soran var mi takayi?Bana da oyle geliyor. Getirmedikleri son kasa ceratonun ici baya baya kaliteli.
Var abi 5-6 kişi aradı ama çoğu fakir edebiyatı yapıyo anlamıyorum bu insanları [emoji23]
Gostergeler kesinlikle kotu degil ama hyundai a asina biri icin bir yenilik de degil. Bu siniftaki araclar artik ciddi paralara satiliyor o yuzden insan biraz daha ozellikle ve gzl olsun istiyor. 2006 model bir gosterge yerine daha modern bir versiyon vbAyni konuyu passat cc icin de soyluyorum. Distan muthis estetik bi arac ama ici 10 sene 9nceki passat in aynisi