Tamam haklısınız o konuda hocam arada belki fark var ama fabia sonuçta. 55 bine çıkmak çok da akıllıca değil benim kanımca...en azından dsgyi almayınca biraz daha kabul edilebilir bi duzeye geliyor fiyat.mesela 55 bin verip aldığım standart Style donanımda bi yağmur sensorunun olmaması beni üzer.plastiklerin taş gibi olması beni uzer.olanlar değil de olmayanları konuşunca 55 binin fazlalığı ortaya çıkıyor.bu sınıf bi arabaya verilecek max rakam 45 bindir benim gözümde
Ama tercih meselesi tabiki kimisi manuel leona binmek yerine otomatik fabia poloyu daha akıllıca gorur..bunda en çok da bayanlarımızın manuel kullanmaktan aciz olması etkili sanırım
Öncelikle 55bin günümüze göre fazla bir para değil, maksimum 45bin lira bütçesi olan biri de isterse az kullanılmış ikinci el aynı aracı 45 bin olmasa da 49-50 bin liraya alabilirsiniz.
Yağmur sensörü çok gereksiz bir donanım. Önceki arabam Highline Golf'tü ve yağmur sensörünün istediğim şekilde çalışmamasından hep manuel olarak kullandım, ki Skoda da aynı sistemi kullanıyor, para vermeye değmez.
Efkan kardeşim arabayı sanırım İzmir'de kullanacaksın, şu an oralarda trafik nasıl ama dur kalk problemin yoksa manuel alabilirsin. Fakat otomatik araç her zaman rahattır, hoştur, DSG hızlıdır fakat ömrü konusunda soru işaretleri vardır. Yine ikinci elde daha kolay satılır.
Style donanım hatrı sayılır derecede güzeldir, arka disk fren, bolero ekran, sis farı bence çok büyük farklar.
Cam tavan keyif meselesi şık görünüyor ama satarken verdiğiniz fiyat farkı ikinci el satışında kaybolacaktır bilgin olsun. Yine de bazen zevk için para verilebilir eğer imkanın varsa.