katalogdan baktım ama sanırım minoris aracın üzerinde gelen jant dimi?bu arada conti ecocontact nasıl farkı nedir biliyomusunuz premium contact tan.17 yada 18 in aracın yakıt ve konforuna çok etkisi olurmu?
Minoris'in aracın üzerinde gelen jant olup olmadığından emin değilim açıkçası, A7 sahipleri daha doğru bilgi verebilir, ancak bu jant benim en beğendiğim jant olmuştur 16'da. 17'de ise siyah-gri Hawk'u beğeniyorum.
Ecocontact giriş seviyesidir diyebiliriz, lastiğin temel amacı en az yakıt tüketimidir. Ben tercih etmezdim, genel olarak bu tarz lastikleri tavsiye etmiyorum. Premium Contact ve Sport Contact tüm disiplinlerde kendini kanıtlamış lastiklerdir, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
16, 17, 18 vs. bunlar hep sizin beklenti ve tercihinize bağlı. Kimine 17 bile çok sert gelirken, kimi için 18 ideal gelebilir. 16'dan 18'e doğru konfor kaybı yaşarsınız, yakıt tüketiminiz bir miktar artar, lastiklerin ve yürüyen aksamın zarar görme ihtimali artar, aracı biraz daha fazla yorar ve performans düşer. Buna karşılık yol tutuş artar, daha dinamik bir sürüş elde edersiniz.