Hayırlı uğurlu olsun kazadan beladan uzak, Allah utandırmasın.Şerit takip sistemli araçlar içinde en orjinal olanı diye duymuştum.
Teşekkür ederim hocam Allah razı olsun. Şerit takip en müdaheleci diyebilirz bi uzun yol yaparsam muhtemelen daha iyi anlarız
Hayırlı olsun Şimdi sen düşün ibreyi :++::++::++:
Eyvallah abi
valla ben yakıtına karışmayacağım için pek fazla ilgilenmem
Kardesim hayırlı ugurlu olsun kazasiz belasiz insallah Can abi candir telefonda da elinden geleni yaptığını belirtti iyide fiyata aldin tekerine tas degmesin
Eyvallah kankam saolsun çok ilgilendi
Maşallah kazasız belasız binin kanka. Rodaj içi karabüğe bekleriz [emoji16]
Teşekkür ederim kankam. Bakalım muhtemelen öyle olucak sınavlar bi bitsin
Maşallah, iyi günlerde kullanın, güzel kuvvetli araba, atmosferik 1.6 lar gibi yakıyor ama gitmiyor bi araç degil, yakıyorda gidiyorda:ok:
3 ay önce aynı aracı yeni alan bi dostumuzla test sürüsü yapmıstık, gayet güzel bi araçtı, full pakete artı arka koltuklardada lcd izlenebiliyordu, ben arkada oturmustum, dikkatimi ceken ilk sey arka camlar yüksekte oldugundan korunaklı bi arabada sehayat ettigin izlenimi vermisti,
sanırım bundada vw grubundaki cift turbo sistemi gibi bi sistem var, yani araba hep dolu, alt devri cansız gecmiyor,
Istanbul ici genel yakıt ortalaması 10 lt idi, sehirlerarası 7-8 lt yakıyor imis,:)
Test sürüsünü yapan arkadasım vites gecislerini beğenmis fakat frenlerini begenmemisti(güven hissi vermemismis), tabi bunlar göreceli kavramlar, alışkanlıklara, önceki kullandığın arabalara göre kisiden kisiye değisebiliyor,
Frenler aman aman hassas değil. valide hanım dahil öyle aman çok bastım alışamadım yada bastım bastım da durmuyo bu diyen olmadı. Ancak 1500 devirde max tork vermesi güzel dediğiniz gibi. Ayrıca teşekkür ederim
Hocam resimleri küçültürseniz okuyabileceğiz....
Hızlı resim yüklemeden forumları seçerek yükledim herhangi bir müdahalem olmadı. Bende düzgün gözüküyor