Yine anılarım depreşti:D:D Aklıma geldi, paylaşmak istedim
Yıl 2004 ..... Diz kapağımının hemen üstünde, doğuştan olan kemikleşmiş kist Samsunda xxx hastanesinde
başarısız bir şekilde alınmıştı.Ayağım tam 5 ay alçılıydı ve 5. ayın sonunda ayağa kalktım ama ciddi sıkıntılar yaşamaya başlamıştım.Yere basma gücüm sıfır konumundaydı....Varan 1, Tomografi, Mr sonuclarıma göre yanlış ameliyat kurbanı oldum. Tüm lifler yırtık, bağlar kopuk, menisküs ve kist kalıntıları halen dizimde

Duydukki bu beni ameliyat eden doktorun ilk yanlış ameliyatı değilmiş... Nasıl böyle bir hata yaptık bilmiyorum ama arastırmadan o doktoru seçtik.. Neyse,, beni ameliyat eden doktor geçen sene trafik kazası sonucu belden aşşağısı felç olmuş, şimdilerde tekerlekli sandalye falan sağlığına kavuşmaya çalışıyormuş..
Yıl 2005.......
Beni hemen ardından acil ankaraya sevketmişlerdi.. Araştırmalar sonucu İbni sina hastanesinde bir zamanlar ankaragücünün, milli takımın ve halen uefada doktorluk görevi yapan hocam beni ameliyata aldı.Ameliyat çıkışı yatağımda yatarken narkoz etkisiyle uyuşmuş vaziyetteydim.Annem bana ortopedik malzeme almak için medikalciye gitmişti ve odada yalnız kaldım. Yanıma 40 yaşlarında birisi gelmişti ve masum bir şekilde yan odada annesinin yattığıın ve acil olarak birisini araması gerektiğini söyledi, benden telefonumu istemişti. Bende iyi niyetliyim ya saf gibi verdim telefonu adama

( ilk kez o kadar güzel bi telefonum olmuştu.. Siemens cx 70

) 10 dakika geçti yok yarım saat 1 saat derken iyice kötü olmaya baslamıstım. Annem geldi ve herseyi açıkladım sonra gaspa uğradığımı anladım

Güvenlik kamerasından adamı tesbit ettik, polislerde yanımda... Polisler bize garanti verdiler 10 senede olsa bu adamı bulacağız diye:D Mahkemeye dilekçe verdik 5 sene olcak nerdeyse halen bir iz yok

neyse 10 senenin dolmasına daha var

O hırsızı görürsem

....... Hey gidi ankara günleri.. kavaklıdere, kızılay, gölbaşı vs... güzel günler yaşamıştım bastomlu bastonlu

:D Beni sağlığıma kavusturan Hocama sonsuz teşekkür ediyorum......
Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim