škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Satılık Bolero Multimedya Sistemi

m@hm@ · 23 · 8206

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı m@hm@

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Aracıma Smartlink özellikli Bolero aldığımdan fazlalık kalan Bolero Multimedya sistemini satıyorum;
Ürün 2013 2015 modeller arası Octavia uyumludur...
Geri görüş kamerası desteklemektedir ve kodu açıktır....
İçinde Bluetooth mevcuttur....
CD,SD kart uyumludur.....
USB ve AUX için orijinal usb bağlantısı takılabilir.....
Her hangi darbe vuruk ezik yoktur....
Araça takılınca servisde kodlanması gereklidir. ( tüm cihazlarda olduğu gibi)

Fiyat; 1.000 TL'dir

İsteyen buradan veya horosofla@gmail.com'dan ulaşabilir.
Özel mesaj ile cep telefonumu verebilirim....

Çevrimdışı memleketim

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Hayırlı müşteriler dilerim. Aldığın teybin smartlinkini aktif ettirdiysen resimlerini atabilirmisin. Özellikle navigasyon ile ilgili olanları

Çevrimdışı emrsln

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Smartlinkli bolero kaça geldi ve nereden temin ettiniz bilgi verirseniz sevinirim.

Çevrimdışı m@hm@

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Smartlinki aktif edemedik, araç şasi numarası farklı olduğundan aktif olmuyormuş, boleroyu navigasyon taktıran bi octavia sahibinden aldım

Çevrimdışı MaÇaHeL

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: m@hm@;568697
Smartlinki aktif edemedik, araç şasi numarası farklı olduğundan aktif olmuyormuş, boleroyu navigasyon taktıran bi octavia sahibinden aldım

Bu bana hiç mantıklı gelmedi;Şimdi varsayalım ben cihazı aldım ve şahine taktım yada evimde kullanacam kurdum düzeni çalıştırdım mobil tel yade başka bir aygıt bağlayacam ve bu işi yapan programı da var ve kullanmak için gereken anahtarı kabul etmesin,bu durumda bu cihaz ya aptal bir termilandir ve kontrol ve işlemcisi aracın beynidir ki bu durumda smartlikli boleronun normal bolerodan farklı olmaması lazım ve yine bu ürünler dışında farklı bir başka orjinal yada muadil oem herhangi bir cihazda bu araçlara takılmaz, takılsada çalışmaz yada sizin işinizi yapan usta işinin ehli biri değil sadece montajını yapan gerisine kafası basmayan biridir ve bu bahane ile ustalık ediyor...
Bence  siz bu işi iyice araştırın böyle bir saçmalık mümkün değil olmaz.

Çevrimdışı m@hm@

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Taktırdığım yer yetkili servis ve kullanımında hiç sorun yok her özelliğini kullanabiliyorum, tek sorun smartlink kodlarken son aşamada hata veriyor "FM bandında bu ürün uygulanamaz diye" üniteyi başka araça takıp denedik aynı hatayı verdi, üniteyi aldığım araça takıp kodladık sorun çıkmadı tekrar söküp benim araça takınca yine smartlink menüsü aktivasyon istedi ;) elektronik okuduğum için durumu anlıyorum nasıl pcye proğram kurarken farklı yerlere dosyalar atıyosa ve o proğramı çalıştırmak için tüm o dosyaları tarıyosa bu smartlink işide aynı mantıkla çalışıyor, araştırmalarım doğrultusunda normal yoldan aktivasyon mümkün görünmüyor ancak illgal yollardan hackleyerek filan olabilir, sen bu işle baya uğraştın banada yardımcı olup araştırman mümkünse sevinirim...

Çevrimdışı MaÇaHeL

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Son mesajından anladığım cihazlarda bir yazılım markalaması var gibi,chazın çalıştığı araçdan backup alıp senin aracın backup ile karşılaştırmak,ve backup transfer etmek. işin çok zor Mehmet kardeşim.Backup transfer yemese kendi aracının backup ını geri yükleme işleri var.Bunlar çok itina isteyen işler.Bu tip işlere hakim prof bir yazılımcı varsa etrafında işi sıfırdan istişare edip etraflıca çalışmanız lazım.Anca bu şekilde sağlıklı bir hackleme yaparsın.ALLAH kolaylık versin

Çevrimdışı m@hm@

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Ender elektronik ile görüştüm smartlink üzerinde çalışmaları sürüyormuş gizli özellikleri açar gibi açacakmış smartlinki tabi kaç para olur bakmak lazım

Çevrimdışı m@hm@

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Bide admin arkadaşlardan ricam başığa Satılık ibaresi eklebilirlermi :)

Çevrimdışı enoktakenokta

• Site Sorumlusu
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: m@hm@;568713
Bide admin arkadaşlardan ricam başığa Satılık ibaresi eklebilirlermi :)

Hallettim:ok:
Hep bi F.D. kafasındaki kişi...

Çevrimdışı Muratogretmen25

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Servis bunu kodlar mı? Böyle bir projeyi ben de denedim fakat ne samsun asal ne de ordu nasuhbeyoğlu servisleri kodlama yapmadılar

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı m@hm@

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Sanırım smartlink özellikli bolerodan bahsediyorsunız; Evet kodluyor servisler, tabi aranız biraz iyi olursa daha güzel olur fakat hiç bir şekilde smartlink aktif olmuyor aktif olması için araçın mıb2 platformunda olması gerekiyor buda zaten fabrika çıkışı smartlinkli bolero olması demek.

Sent from my iPhone using Tapatalk
« Son Düzenleme: 08 Nisan 2016, 08:15:33 Gönderen: m@hm@ »

Çevrimdışı Muratogretmen25

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Smartlink özellikten ne kastettiğinizi anlayamadım ama ben o2014 model bir octavia dan bluetoth  özellikli bolero nun torpido içinde kalan cd takılan kısmını 2013 model elagance aracıma taktım. Araç bileşen koruma moduna geçti ve 2 servis de açmadı ya da açamadı

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi