0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu arabanın sigortası nerde bir de hangi sigorta farlar ve kalorifer sistemini çalıştırıyor 2014 model araba çok enteresan
Aracın sigortaları direksiyonun solunda altta. Plastik parçayı çıkarın orda. Kapak üzerinde şema vardır yoksa kitapçığa bakın.
Dün akşam biraz uzun far lambasını açtım kapadım bayağı bir oynadıkdan sonra far lambasının ışıkları geldi kalorifer de çalıştı sabah marşa bastığımda yine aynı sıkıntı devam ediyordu bugün bakacağım aracın sigortasına
Arkadaşlar bu akşam arabanın farlarını açtığım halde farları yanmıyor sisler ön arka yanmıyor sadece plaka lambaları ve parklar yanıyor acaba sigorta mı yoksa vag com dan özellikleri açtırdım yoksa ondan mı başına gelen arkadaşlar acil bilgilendirirse çok sevinirim
Sigortadan olsa asla çalışmazdı.
Sigortalara hic bakmayin bile bir kere calistiysa. Servise goturun direk derim
Sigortalar ile ilgili bir durum söz konusu olabilir, vag com dan bende tüm özellikleri açtırdım ve 1 senedir öyle kullanıyorum, böyle bir şey ile karşılaşmadım doğrusu, servise gidip kontrol ettirin bence, belki akü ile de alakalı olabilir.
kardeşim korkucak bişe yok, sigorta atmıştır,plaka lambasını veya başka bi lambayı oynattıysan ondan olmuş olabilir
Plaka lambalarımı led yaptım ama piyasada 3 5 lira ya satılanlardan değil belki bir çukura girdim ordan oynamıştır da olabilir ama parklar plaka lambaları yanıyor normal farlar çalışmıyordu.Sigortayı elledikden sonra şuan arabada hiç bir sıkıntı yok sürekli deniyorum farları kaloriferi klimayı hepsi tıkır tıkır çalışıyor
Servise götürmek evet bir çözüm ama arabada vag com dan özellikleri açık onu sorun edecekler endişesindeyim