Eliniz bu işlere yatkın değilse, hiç tecrübeniz yoksa ve bu işi yapma isteğiniz de yoksa, anlayamazsınız.
Bu ürünle arabaya 2 defa wax yaparsınız, 10 TL olmaz ama, 13 TL ye olur.
Piyasanın en iyi ürünlerindendir.
http://www.erdemboya.net/FINISH-KARE-WAX-FK-1000p-BOYA-KORUMA-BOLUNMUS-40-GR,PR-328.html
Hocam düşündüğünüz gibi ilgisiz değilim, elimi bulaştırmışlığım da var, 10-20 tl lafınıza takıldım, gerçekçi olmak lazım. Örnek verdiğiniz ürün wax, ömrü 1 ay, her ay 2 saat ayırıp uygulama yapman gerek. Bu tip bir uygulamaya boya koruma demek doğru değil. Boya koruma dediğin zaman beklenti en az 8 ay-12 ay aracın boyasını koruyacak bir uygulama. Bu da ancak kaplama ile olur. onun fiyatı da sadece malzeme olarak 200TL'nin üzerinde.
Bunun şampuanı, ironxi, kili, pastası, prepi, ipası, fiberi, padi falan derken 500 kafadan gidiyor.
özetle bu iş 10-20ye olmaz
250-350 araç temizlenir, boyasındaki çizikler, hareler gider 1 ay kadar parlar hiç yoktan iyidir, fakat 2 ay içinde araç solmaya ve zarar görmeye başlar.
850-1500 arası temiz, parlak ve gerçekten koruyacak bir uygulama yaptırabilirsin, 12 ay kadar korkmadan kullanırsın.
Geçen sene 1 aylık aracıma kendim giriştim, ilk denemem için sonuç fena olmadı, bu sene temizliği ve kaplamayı kendim yapıp polish işini dışarıda yaptırmayı planlıyorum.