3. kalite olduğunu hiç düşünmüyorum. ne yani passattan yol sesini fazla alıyor diye 3. kalite malzeme oluyorsa, rüzgar ve motor sesini fazla alan passat 5. kalite malzemedir o zaman? şahsen superb passata göre dışarıyla bağlantımı daha fazla kesti ve bunu çoğu test de doğruluyor. hatta içeride bazı kısımlarda passattan daha kalite malzemeler bile var
O testleri paylaşan ve şuanda yapılan önemli testleri tek dosyada birleştirme çalışması yapan kişi benim. Çalışmam bitince onu da paylaşacağım.
Benim yazdıklarım sadece yol sesi yani davlumbaz ve çamurluklar ile çamurlukların kapılara bağlandığı noktalarla ilgili. Yoksa aracın tamamına bakacak olursak superb biraz daha ağır basıyor. ÜSTÜNE BASA BASA SÖYLÜYORUM. SKODA SUPERB liftback olmasına RAĞMEN tam anlamıyla sedan olan araçlardan DAHA SESSİZ bir araç. Liftback araçlarda bagaj ile iç mekan arasındaki parça seyyar ve ince olduğundan ister istemez aracın arka bölümünden sedanlara göre daha çok ses alıyor. Bunun kanıtını için SW araçlar ile sedan araçların test sonuçlarına bakarak görebilirsiniz. Dolayısı ile superb bize kaliteyi yeterince verebiliyor.
İş motor sesi, iç mekandaki trim ve rüzgar sesine gelirse daha önce çok kez söylediğim gibi SUPERB daha üstün bir araçtır. 130 km hızdan sonra SUPERB diğerlerini ÜZER...