Superb 2'de yalıtım konusunda fazlasıyla zaman, emek ve para harcamış biri olarak diyebilirim ki araç fabrika çıkışı iyi yalıtımlı değilse sonrasında yapılanlar bir yere kadar etkili oluyor. Primacy 3 gibi görece sessiz bir lastik taksam da sorun tamamen çözülmemişti, aynı şekilde Ziebart'ta yapılan ses yalıtımı uygulamasında da.
Adam gibi yalıtım için taban, tavan, yan panel; yani Allah ne verdiyse söküp, adam gibi yalıtım yapmak lazım. Ancak bu durumda olası trim seslerine razı olmak lazım.
Araçlarda en yanıltıcı olan durum yurt dışında ultra kaliteli yollarda yapılan ölçümler. Aynı arabayı bizim süpersonik asfalta vurunca neyin ne olduğu belli oluyor. Her zaman derim, iyi yalıtılmış araba ile kötü yalıtılmış araba arasındaki farkı yurt dışı test ortamlarında anlayamazsınız, o arabaları bizim buranın yollarına sokup, ölçerseniz gerçek ortaya çıkar. Bu konuda en somut örnek kendi deneyimimdir; yurt dışı testlerde benim araba ile B7 kasa Passat desibel olarak aynı görünür, benim aynı koşullarda yaptığım testlerde ise iki araç arasında kaydadeğer fark çıkmıştır.