[MENTION=14907]fatihatilla[/MENTION]
Kesinlikle öyle hocam zaten haberlerde denk geldiyseniz vw Skodayı sıkıştırıyor satışları etkilediği için parça fiyatlarını arttırmış
Bizim aracımız 19 jant 235/40 pirelli cincirato p7 var kötü lastik ama değiştirmek maliyetli ve gereği yok idare ediyoruz
Ancak aynı yol güzergahında 17 jant Passattan kesinlikle daha konforlu bir araç 19 larla. 2. Elde Skoda artık eskiye kıyasla çok çok daha iyi elden çıkarması çok daha kolay ve değer kaybı daha az. Zaten bu konu insanların boş passata binmesine sebep ancak durum böyleyken ben açıkçası ne tasarım ne konfor ne donanım olarak passatı superb e tercih etmem
Gerçekten daha özel hissettiren bir araç olduğu kesin
Konu yol sesinden kıyasa geçti ancak birgün başlık açılırsa size passatla Superbin arasındaki iç mekandan dış mekana kalite ve mühendislik farklarını açıkladığımda şaşıracaksınız
Genel itibariyle benim görüşüm Lastik markasından sebep yol sesini biraz fazla aldığını düşünüyorum normali kesinlikle d segmente yakışacak bir yalıtımı var. Rüzgar sesi olarak çok memnunum yalıtımdan Superten inip bir focusa astraya yani c segment araçlara binince çok rahat bir şekilde yalıtım farkını anlıyorum o konuda Superb sessiz bir araç
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi