0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar merhaba,Kısa süreliğine Ankara'da bulunmaktayım , cam filmi çektirmek istiyorum , buranın yabancısı olduğum için uygulatan varsa memnunsa yardımcı olursa sevinirim , iyi akşamlar .
http://dbydetailing.com/Temiz bir iş istiyosanız buraya gitmenizi tavsiye ederim. Zaten forumumuzun sponsorlarından biri aynı zamanda. Ancak önceden arayın sıra olabilir.
Bugün orada Llumar marka cam filmi yaptırttım. Berkay bey ile görüşemedim. Cam filmini ustası Salih bey yaptı, baya uğraştı. Benden önce de Leon FR vardı.
Ön yolcu camları 35, Arka yolcu cam'ları 20 ve arka cam'ı 35 ile kaplattım. (Arka cam'da perde de var). Arka cam'da gelen araçların ışıkları harelenme (harmonik görüntü gibi) dağılıyor ama rahatsız etmiyor. Aracın ön camında da Air 80 var. İşlem akşam bitti, yolda rahatsız olmadım ama şehirler arası yolda veya ışığın az olduğu ortamda nasıl olur denemedim. 35 olanlar ışığın büyük kısmını geçirmeye devam ettiği için kısmı bir karanlık etkisi yapıyor diye seçtim. Bu arada PP serisinde Air 80 ile teknik özellikleri benzer ürünler vardı fakat dışarıdan yansıma yapmaması için tercih etmedim. İyi Günler