0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ohoooo bu bulusmada supriz bol olacak gelmeyen cok sey kacirir. Bagaj cebi basta olmak uzere dagitimi bol olacak. Ankarada olup bu bulusmaya gelmeyene yok Sent from my iPhone using Tapatalk
Biz Kırıkkale'den gelcez torpil isteriz o zaman. Mesela 1 tur Angry'i kullanma :cnv: :D
Neyyy efendimmm cekmiyo cekmiyo tunele giriyoruuum aloooo a a aloooDiiiiiiit dit dit dit diiiiit
Tamam tamam şaka yaptım Gönülden bağlı olmasak her seferinde kalkıp Kırıkkale'den gelmeyiz. Gerçekten Ankara'da olupta gelmeyenler çok şey kaçırıyor Reis.
Isin sakasi bi yana test surusleri isin kolay kiskmlari Guzel keyifli oluyo bizim bulusmalar. Gelip de sikilan oluyo mu bilmiyorjm
Cepa buluşmasına çok niyetlendim ama olmamıştı, bu sefer bir aksilik çıkmazsa sizlerle tanışmak, fikir alışverişinde bulunmak isterim.. Skoda'mı yeniledim sizlerin görüşleri önemli benim için.. Kısmetse 17:00'da Vişi Cafe'deyim..
Tüm eksiklerimiz tamam. Hediyesiyle stickerıyla tam donanımlı bir Angara buluşması olucak. Katılmayan net üzülür benden söylemesi [emoji3]