škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

FABIA 3'te HIZ SABİTLEYİCİnin Fiyatı nedir?

erens · 136 · 31011

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı SAHLVCV

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: hknardru;591732
bir sorum daha olacak hocam sizin taktırmış olduğunuz hız sabitleyici de kolun alt kısmında limitleyici özelliği var mı?

Evet var. Hem sabitleyici hem limitleyici olarak kullanabiliyorum. Ekrandaki menüden seçim yaparak aktif hâle geliyor.

Çevrimdışı hknardru

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: r.a.i.f.;591547

Aklımda doğru tanıtılma ile ilgili çözüm yöntemi var ama, bir kaç araçtan daha log görmem gerekiyor.

Önümüzdeki hafta sonu tekrar Ankara da olucam, cumartesi serviste ustadan hata kodlarını isticem..sizin için bir fikir olması açısından..ama bu konuda ciddi manada yoruldum..biraz da kendim kaşındım..servislerin yetersiz olduğunu bildiğim halde cruise control taktırmaya çalıştım..bile bile lades yaptım..efe nin de sistemlerinin gelmesiyle yardım edip problemimi çözebileceklerini düşünmüyorum..bakalım hayırlısı daha neler görücez..

Çevrimdışı hknardru

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: SAHLVCV;591734
Evet var. Hem sabitleyici hem limitleyici olarak kullanabiliyorum. Ekrandaki menüden seçim yaparak aktif hâle geliyor.

bendeki hız sabitleyicinin kodu da aynı fakat limitleyici özelliği olmadığı için hata verdi o yüzden kullanamıyorum..o yüzden sizde de olup olmadığını merak ettim..teşekkürler..

Çevrimdışı r.a.i.f.

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.qreatif.net
Alıntı yapılan: hknardru;591737
bendeki hız sabitleyicinin kodu da aynı fakat limitleyici özelliği olmadığı için hata verdi o yüzden kullanamıyorum..o yüzden sizde de olup olmadığını merak ettim..teşekkürler..

Elinizdeki parçada çalışır, sadece düzgün yapılandırmak gerekiyor.

Alıntı yapılan: SAHLVCV;591734

Motorun ve Merkezi elektrik ünitesinin uzun kodunu paylaşabilme şansınız var mı ?

Çevrimdışı hknardru

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: r.a.i.f.;591743
Elinizdeki parçada çalışır, sadece düzgün yapılandırmak gerekiyor.

olmazsa ustanın yanına gittiğimde zaten sizi aramayı düşünüyorum..çünkü çok fazla bilgim yok derdimi de pek anlatamıyorum ustaya..belki dediğiniz gibi bir çözüm bulunur..

Çevrimdışı SAHLVCV

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: r.a.i.f.;591744
Motorun ve Merkezi elektrik ünitesinin uzun kodunu paylaşabilme şansınız var mı ?
bahsettiginiz kodu parcanin kutusundan mi bulmam gerekiyor?

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı r.a.i.f.

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: SAHLVCV;591778
bahsettiginiz kodu parcanin kutusundan mi bulmam gerekiyor?

Kutusundaki kod değil. VAG-com kablosu ile araca bağlanıp ünitelerin kodlamasının temini.

Alıntı yapılan: SAHLVCV;591778
Ekrandaki menüden seçim yaparak aktif hâle geliyor.

En azında kolun ve ekranın fotosunu görme şansımız var mı ?

Çevrimdışı SAHLVCV

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: r.a.i.f.;591814
Kutusundaki kod değil. VAG-com kablosu ile araca bağlanıp ünitelerin kodlamasının temini.

Vagcom kablom yok ilk dediğinizi yapamam ama yarın araca bindiğimde resmini çeker eklerim.

Çevrimdışı SAHLVCV

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: r.a.i.f.;591814

« Son Düzenleme: 04 Ekim 2016, 17:01:17 Gönderen: SAHLVCV »

Çevrimdışı r.a.i.f.

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: SAHLVCV;591927
Foto...

Ömer bey paylaşım için teşekkürler. Sizin içinde uygunsa, müsait olduğunuz bir vakitte size çay,kahve ısmarlamak ister hemde aracınızdan bilgi edinmek isterim.

Çevrimdışı SAHLVCV

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: r.a.i.f.;592000
Ömer bey paylaşım için teşekkürler. Sizin içinde uygunsa, müsait olduğunuz bir vakitte size çay,kahve ısmarlamak ister hemde aracınızdan bilgi edinmek isterim.
Raif bey hadimkoyde çalışıyorum, buyukcekmecede oturuyorum. yolunuz buralara düşerse her zaman beklerim.

Çevrimdışı hknardru

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Uzun zamandır yanlış takılan cruise controlün değiştirilmesi için bekliyordum..Fakat Efe Servisi nin oyalamalarından sıkıldığım için ve de artık tamamen Ankara ya dönüş yaptığım için geçenlerde yaşadığım mağduriyetimi Yüce Oto ya hem telefonla hem de ayrıntılı olarak mail yoluyla bildirdim..Kısa sürede mağduriyetimle ilgilendiler..Ve bugün itibariyle problemim tamamiyle çözüldü..Doğru parça And Oto ya gelerek bugün takıldı..Çok şükür bir sıkıntı gözükmüyor..Sahlvcv nickli arkadaşınki gibi ekranda da gözükür şekilde çalışıyor..İnşallah bundan sonrasında da bir sıkıntı yaşamadan rahatça kullanırım..Yarın özellikle Antalya ya giderken uzun yolda da daha çok deneyimleme şansım olacak..

Bu arada inşallah çok önemli özel bir durumla karşılaşmadığım sürece bir daha Efe Skoda yla işim olacağını düşünmüyorum..Allah bir daha düşürmesin..

Çevrimdışı enoktakenokta

• Site Sorumlusu
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
[MENTION=12224]hknardru[/MENTION]

Böylece geçmiş olsun.
Hep bi F.D. kafasındaki kişi...

Çevrimdışı SAHLVCV

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
gecmis olsun :)