škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

FABIA 3'te HIZ SABİTLEYİCİnin Fiyatı nedir?

erens · 136 · 30740

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Sathoriani

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: r.a.i.f.;615318
Sizinde şahit olduğunuz gibi, ne yazıkki pek çok "servis" işten anlamıyor.

Aracınız style paket ise;

Sadece dikiz aynanın altındaki sensörü değiştirmeniz ve araca tanıtmanız yeterli. SVM koda vs gerek olmaması, işçiliğin basit olmasından dolayı daha kolay. Far anahatarı değiştirmek, dikiz aynasını değişitirmek (kararan tipte ise), ön camı değiştirmek gibi işlemlere gerek yok.

5Q0 955 547 A parça kodlu sensör yeterli.

5Q -> zaten golf sensörünü olduğunu gösteriyor.

Sensör fiyatı yaklaşık 500tl civarında olabilir.

Nem sensörünü çıkartılıp RHLS takılacak.

Mevcut ön konsolda bulunan ışık sensörü devreden çıkartılacak. (kodlama ile)

Yağmur yağdığında silecekleri aktif etmek için adaptasyon yapılacak.

Nem sensörü fabia'ya göre kodlanacak

Hmm masraf çok zaten bi 500₺ de ona vermeyelim o zaman..

Çevrimdışı as8366

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
iyi geceler
fabia 1.2 tsi style paket aracıma adaptif hız sınırlayıcısı yerine cruise control (hız sabitleme sistemi kurmak istiyorum ) okuduğum kadarı siz aracınıza başarılı bir şekilde monte etmişsiniz
araçta dijital yol bilgisayar bulunduğundan 2015 yılı üretilen araçlar için 5J1054690A 5J1035623A bu koduda vermekte sizin aracınızda kullanılan ürünler rapid modelinde  kullanıldığını ifade edilmektedir sizce yukarıdaki   kodlardan hangisini kullanmamı önerirsiniz yardımınız için teşekkür ederim
« Son Düzenleme: 13 Mayıs 2017, 00:45:48 Gönderen: as8366 »

Çevrimdışı r.a.i.f.

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.qreatif.net
Alıntı yapılan: as8366;615635
iyi geceler
rapid modelinde  kullanıldığını ifade edilmektedir sizce yukarıdaki   kodlardan

daha önce burada bir yerlerde detaylı yazmıştım. Rapid, Polo, Fabia, İbiza hepsi aynı donanımı kullanıyor. Rapid'in aksesuar kataloğundaki kod, Octavia'nin aksesuar kataloğundaki swm kodu vs hepsi aynı.

Rapidinin parcası olarak söylenen parcayı takabilirsiniz. 5J'ler uygun değil. Onlar fabia 2

kolay gelsin

Çevrimdışı as8366

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
hız limitleyicinin yerine cruise control takılması için servise müracaat ettim sizin kullandığınız parça kodunun yerine 6v0054800c numaralı kodu ifade edildi servise sizin açıklamayı gönderdim etka dan alınan kodla aracınıza takılan kodu uygulana birliğini araştıyor

Çevrimdışı r.a.i.f.

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: as8366;615772
hız limitleyicinin yerine cruise control takılması için servise müracaat ettim sizin kullandığınız parça kodunun yerine 6v0054800c numaralı kodu ifade edildi servise sizin açıklamayı gönderdim etka dan alınan kodla aracınıza takılan kodu uygulana birliğini araştıyor

Doğrudur. Sipariş kodları, revize olabilir. Önemli olan altını çizdiğim nokta HW kodları.

http://www.oemepc.com/ sitesini kullanarak model yılınıza ait. Parça kodunun izini sürebilirsiniz. Biraz eşelemek gerekebilir.

Çevrimdışı Sathoriani

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Bugün takıldı benim araca da Lim+CC özellikli kol. 575₺ toplam maliyet. (Parça+Svm kodu ve işçilik) kısa mesafede denedim ikisi de sorunsuz çalışıyordu.

Çevrimdışı Halilpdr

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Sathoriani;615963
Bugün takıldı benim araca da Lim+CC özellikli kol. 575₺ toplam maliyet. (Parça+Svm kodu ve işçilik) kısa mesafede denedim ikisi de sorunsuz çalışıyordu.
Nerede taktirdiniz acaba?

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Sathoriani

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Halilpdr;615969
Nerede taktirdiniz acaba?

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Elazığ Skoda Servisinde Ade Otomotiv..

Çevrimdışı SinirliSürücü

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Sathoriani;615970
Elazığ Skoda Servisinde Ade Otomotiv..

Birşey sorucam 1.0 araçlara takılabiliyormu acaba ? Öyle bir ayrım yoksa bende düşünüyorumda taktırmayı. Sorabilirmiyim acaba arasam bilirlermi ?

Çevrimdışı Sathoriani

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: SinirliSürücü;615979
Birşey sorucam 1.0 araçlara takılabiliyormu acaba ? Öyle bir ayrım yoksa bende düşünüyorumda taktırmayı. Sorabilirmiyim acaba arasam bilirlermi ?

Büyük ihtimalle takılıyordur ama parça numarası farklı olabilir. Benim parçayı da başka servisten teyit edip istediler. Yani yapan birilerini bulmak en mantıklısı..

Çevrimdışı SinirliSürücü

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle

Bugün aradım aynı işlem için "1 milyar 300 tele abiğ" dedi. Yani güvenilmez bence müşteriye göre fiyatmı veriyorlar anlamadım ?

Ama 1.0 lara takılabiliyormuş öyle söyledi parça numarası aracınla uyumlu gözüküyor dedi.

Çevrimdışı smtcglr

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Fiyatı gayet iyiymiş aslında :gut:

Çevrimdışı r.a.i.f.

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle

Fiyat iyi. Neredeyse gelişine. Güle güle kullanın.sağ kolda trip diye düğme yok değil mi

Çevrimdışı Sathoriani

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: r.a.i.f.;616031
Fiyat iyi. Neredeyse gelişine. Güle güle kullanın.sağ kolda trip diye düğme yok değil mi

Sağ kolda Trip diye iki düğme var soldaki hız yükseltme alçaltma gibi. Maxidot ekranını kontrol ediyor. Olması mı olmaması mı gerekiyordu. Bi de az önce hafif bi yağmur yağıyordu ilk kademede açtım. Belli aralıklarla değil sanki yağmur yağdıkça çalışıyordu. Yağmur sensörü mü aktif oldu ne anlamadım. Kolun fotolarını atarım.