Arkadaşlar lastik seçiminin de aynen jant seçimi gibi beklentinizle alakalı olduğunu düşünüyorum. Bana göre önümüzde iki seçenek var. Birincisi lastiğim uzun ömürlü olsun benim için konfor çok önemli değil diyorsanız sert hamurlu lastik alacaksınız. Ben bu seçeneği bir defa acemiliğime denk geldi bilmeden denemiş bulundum,kesinlikle tavsiye etmem. İkinci seçenekte varsın lastiğimin ömrü az olsun ama konforlu olsun diyorsanız yumuşak hamurlu lastik alacaksınız. Benim tavsiyem maddi olarak altından kalkabilirseniz bu seçeneği seçmeniz tabiiki karar sizlerin.Bu arada arkadaşların yukarıda belirttiği gibi continental yumuşak konforlu bir lastik bende tavsiye ederim ama fiyatı fazla geliyorsa ben size nokian ı tavsiye ederim. Kışlık ve yazlık lastiklerini kullanmış biri olarak michelin den ve continental dan kesinlikle geri kalır tarafı yok... Özellikle su kanallarına dönen ülkemiz yollarında dahi ıslak perfomansı çok başarılı en az conti ve michelin kadar sessiz yumuşak ve konforlu bir lastik...