0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar bu ürünün aynısından aldım fakat birkaç sıkıntım var http://tr.aliexpress.com/item/5-Inch-Mirror-Recorder-With-Night-Vision-Rearview-Camera-Dual-Lens-Cameras-Car-Dvr-Video-Recorders/32565583756.html?shortkey=v6ZNZnUJ&addresstype=600 1- kamera kaydını döngüsel (cyclic ) yapmıyor ve hafıza kartı (2Gb) dolunca kayıt duruyor 2- kamera hareket görürse otomatik açılıyor ve kayıt yapmayı deniyor yer olmayınca kayıt yapamayıp kapanıyor biraz sonra tekrar aynı şeyi yapıyor ve sürekli böyle gidiyor. bu konuda fikri olan var mı
1. Sorunuz için Kamerada Record Cycle diye bir menü varsa onu seçmeniz lazım mesela ben de 5 minitues seçili, yani 5 dakikalık kayıtlar yapıyor ve eskisini silerek devam ediyor. Sent from my SM-G935F using Tapatalk
evet hocam loop video menüsü var 2 dk 5 dk diye değiştiriliyor ve kapatma seçeneği de yok zaten ama dediğim gibi ne hikmetse kart dolunca kayıt yapmaya devam etmiyor,
Dediğim gibi kullandığımız kameralar farklı olduğundan birşey diyemiyorum. Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Kartı cihaz üzerinden (varsa yedeklerinizi aldıktan sonra!) formatlatmayı deneyin.