škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Dsg mi manuel mi?

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı enoktakenokta

• Site Sorumlusu
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mubtela05;572267
Bir de sanroof temini konusunda sıkıntı olduğunu söylemişti satış temsilcisi. Normal bir araç için maksimum 2 ay beklemem gerekirken sanrooflu araç için bu sürenin 3 ayı bulabileceğini söylemişti. Trim sesleri de cabası tabii ki. Business gri seçeneğini değerlendireceğim inşallah. 2600 TL karşılığında +3 yıl garanti süresini %100 parça değişim garantisiyle alabileceğim söylendi. Bu garntiyi hemen aracı alirken almak yerine 2 yıl garanti süresinin bitimine yakın almak daha mi mantıklı? Elindeki araçlardan zaten içi bej olan yoktu, sadece 2.0 TDI donanımli aracin içi bejdi. Yani elindeki aracı satma niyetiyle değildi bu söyledikleri. Neden olduğunu ben de çözemedim. Sıcakta acamazsin dediği de kafana güneş vurur dedi :)

Herhangi bir alıcı uzun bir süre kullanmayı düşündüğü bir araç alıyorsa, herhangi bir donanımı da almayı ayrıca istiyorsa bence bu durumda 2 ya da 3 ay beklemenin çok da önemi olmamalı.

Diğer sorunuza gelirsek; bugünün fiyatlarıyla, aracı alırken uzatırsanız 2.574-TL, 18 aya kadarlık süre içinde uzatırsanız 2.753-TL, 18-24 aylık süre içinde uzatırsanız 3.437-TL ödersiniz.
Hep bi F.D. kafasındaki kişi...

Çevrimdışı özdil

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
sw olsaydı ben alırken kesin sunrooflu alırdım çünkü arka koltuklara gelen yarısı sabit yarısı açılan devasa bir sunroof ile geliyor. şu anda da sunroofumuzdan memnunuz. bahar aylarında tepen güneşten yanmadan tadını çıkarabiliyorsun, çocuklara da eğlence oluyor arkada otururken yağmurda, gece vs gökyüzünü izleyebiliyorlar.
stilo multiwagon (sw) vardı 7 parçadan oluşan sunroofu vardı arka koltuğa kadar açılırdı. yağmurlu havada perdesini açardım bebeler arkada yağmuru izlerdi.

Çevrimdışı enoktakenokta

• Site Sorumlusu
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Bu arada sunrooflu araç sahiplerine naçizane bir tavsiyem olacak; ben ön cama film yaptırdığımda artan Air 80 ile sunroofa da film yaptırmıştım. Haliyle güneş en tepede olsa bile hiçbir sıkıntı yaşamıyorum 5 yıldır...

Çevrimdışı mubtela05

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
O halde araci alirken garantiyi uzatmak en mantıklı olanı. Kafamın rahat olabilmesi için bu fikri tuttum. Aracı teslim aldığımızda inşallah bu durumu iletirim. Sanroof konusunda hala çekingelerim var. Eğer almaya karar verirsem sanroofa film çektirmek çok mantıklı.

Çevrimdışı mfuluat

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mubtela05;572212
Satış temsilcisi de sipariş olarak içi bej olan aracin daha fazla tercih edildiğini söyledi, içinin bej olması yönünde karar verdik artik. Gümüş grinin üç farkli rengi varmış, bu lansman rengi hangi renk acaba? Çok şık duruyor çünkü araç. Sanroof konusuna gelince; satış temsilcisi tabii ki araç ve opsiyon satmak ister, ama bizim satış temsilcisi sonroofu tavsiye etmedi, gereksiz bir şey olduğunu, sadece gösteriş için sanroof alındığını, yağmurlu havada, soğuk hava da ve hatta sıcak havada sanroofun açılmayacağini, ayda ya 3-5 kez acip ya da acamayip o kadar para vermenin pek de mantıklı olmadığını soyledi! Açıkçası beni de ikna etti. Sizler bu konuya ne yorum yaparsınız?

Ben de siparişi verirken bej döşemelerin tedariği ile ilgili sıkıntı vardı ve araçların teslimini geciktiriyordu. Bu sıkıntı giderilmiş mi?

Çevrimdışı mubtela05

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Tedarik konusunda şimdilik bir sıkıntı olduğundan falan bahsetmediler. Sipariş verelim gelir dedi. Ama bakalim dış renk konusunda biraz kararsızlık yaşıyoruz. Eşim kapiçino bejini beğendi, ama baktim araştırdım bu rengin pek tutulmadığı kanaatine vardım. Sizce de öyle mi?

Çevrimdışı mfuluat

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mubtela05;572327
Tedarik konusunda şimdilik bir sıkıntı olduğundan falan bahsetmediler. Sipariş verelim gelir dedi. Ama bakalim dış renk konusunda biraz kararsızlık yaşıyoruz. Eşim kapiçino bejini beğendi, ama baktim araştırdım bu rengin pek tutulmadığı kanaatine vardım. Sizce de öyle mi?

Bence de öyle. Kapiçino bej güzel görünüyor ama açıkçası ben daha bu renkte canlı olarak bir superb görmedim. Ben de tercihimi business gri'den yana yaptım bu arada, bana göre çok yakışıyor superb'e.

Çevrimdışı özdil

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Canlı olarak gördük biz. renk güzeldi. toz göstermeyecek renk :) tertemiz olunca da hoş görünüyor. bayii de vardı.

Çevrimdışı mubtela05

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Aynen biz de bayide gördük ve açıkçası çok güzel duruyor. Ancak çok fazla bu renkten araç satıldığını düşünmüyorum, o yüzden business gri veya gümüş gri seçenekleri hala kafamda. Birkaç güne kadar netleşir bakalim.

Çevrimdışı özdil

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Sanırım kendi zevkinizden çok 2.elde satarken durum ne olur onu düşünüyorsunuz.

Çevrimdışı enoktakenokta

• Site Sorumlusu
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alacağım aracın rengine karar verirken bu rengin yaygınlığını hiç düşünmem açıkçası, zira aldığım araca en az 5 yıl biniyorum ve aracı her gün kullanıyorum, aracı her gün görüyorum. Sırf piyasada daha yaygın diye içime tam olarak sinmeyecek bir renk tercih etmezdim; bunun yerine içime tam manasıyla sinen, aracı en güzel kıldığını düşündüğüm rengi tercih ederdim.

Ha şu var; bana göre de bu araca en yakışan renk business gri daha önce de söylediğim gibi...

Çevrimdışı mubtela05

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Teşekkür ederim cevaplar için. Tabii ki aracı alırken biz Türk milleti olarak satarkenki piyasasını da düşünüyoruz :)

Çevrimdışı mubtela05

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Aklıma takılan bir durum daha var. 2015 yılında Prestige paketinde standart olan ACC özelliği 2016 yilinda opsiyonel olarak sunuluyor. ACC alınmalı mı ve alınırsa fiyatı ne kadardır bilgisi olan var mı? Şehir içi ve şehir dışı kullanımı nasıldır, olmazsa olmaz dediğiniz özellikler sınıfına ACC'yi de ekleyebilir miyiz?

Çevrimdışı Yunus Emre

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mubtela05;572392
Aklıma takılan bir durum daha var. 2015 yılında Prestige paketinde standart olan ACC özelliği 2016 yilinda opsiyonel olarak sunuluyor. ACC alınmalı mı ve alınırsa fiyatı ne kadardır bilgisi olan var mı? Şehir içi ve şehir dışı kullanımı nasıldır, olmazsa olmaz dediğiniz özellikler sınıfına ACC'yi de ekleyebilir miyiz?

Hocam fiyat  2 500 ile 3 500 arası olması lazım dı tam hatırlamıyorum. Ben aracı siparis vermiştim dün geldi prestije dsg busines gri içi bej. Ben ACC yerine sunruof tercihler ettim. Bence olsada olur olmasada ancak rahatlık anlamında etkisi var tabi ama bana göre gerek yok herşeyide arabadan beklememek lazım :-)

Çevrimdışı haberci

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mubtela05;572392

ACC hiçbir zaman standart olmadı, sizin bahsettiğiniz özellik front asist. ACC araç çıktığından beri opsiyonel donanım. İyi günler dilerim...