İş görüşmesi olabilir uçak olmayan bir vakitte acil halletmesi gereken garibanlikla alakası olmayan bir işi olabilir siyasi tartışma yaratmak içinde pembe pencerenin kendini rahatlatmak için kılıfı vardır zaten diyip bir de noktalı virgüle parantez kapama işareti koyup da aklınca göz attığını zannetme.Forum yönetimi senin arkanda olabilir bu kendine bu kadar güvenmeni gerektirmez...tepki göstermemin sebebi ise bir önceki kilitlenen konuda yaptığın gibi beni kılıf bulmakla suclaman o yüzden bana bir daha cevap verme hiç bir konuda.
Son verdigim ayar kacmis sanirim olsun, yine ayarlarim
Noktalivirgulparantezkapama ikilisi gercekten goz kirpiyor dene istersen
Forum yonetimiyle aramin iyi oldugu dogrudur. Ancak baska insanlardan farkli dusunebilmemle bu durumun bir alakasi yok. Ote yandan burasi adil bir forum. Daha onceki kapanan konuda ikimiz de ceza almistik hatirlatirim
Vermis oldugun karsi ornekler benim verdigim orneklerdeki durumlari ortadan kaldirmaz. Kaldi ki is gorusmesine giden insana da yazik degil mi?
Devlet hizmet vermekten ziyade halkin kullanamayacagi hizmetler veriyorsa bir sikinti var demektir ama inanmak istemiyorsun bu duruma. Neden? Cunku senin oy verdigin parti yonetiyor bu devleti ve onlar asla hata yapmaz. O insanlarin hata yaptigini dusunen herkes asil kendisi hata yapiyordur. Degil mi?
Milletce oy verip siyasi parti yandasi olmuyoruz holiganca futbol takimi tutuyoruz adeta. Ha keza fenerbahce trabzon spor bi mac yapti ulkenin zeka seviyesi dusuk kesimi ikiye ayrildi..
Ayrica isteyen istedigine "saygi cercevesi icerisinde" (hatirlatayim dedim) cevap verebilir. Bunu kisitlayamazsin. Duyan da taciz ediyoruz zanneder..