"Aslında 16" Teron var"dan kasıtları nedir? Skoda orijinal olarak 16 " Teron jant mı üretiyormuş? Zira bu zamana kadar ülkemizi geçtim, yurtdışı hiçbir forum/yedek parça satış sitesinde 16" Teron janta denk gelmedim. Madem orijinal olarak var neden kutulu gelmiyormuş ya da kendileri tedarik etmiyormuş? Dışarıda orijinal ekipman satan yer neresiymiş de orası nereden tedarik ediyormuş? Yanlış anlamayın, bunları size hitaben yazmıyorum aslında. Bana bayinin yanıtı çok mantıklı gelmedi. Neyse; kafamda deli sorular:)
İlk defa böyle bişey duyuyorum. Faturalandırılıp servis garantisi altında satılması olumlu bişey tabiiki ama şurası kesinki o jant orjinal diil ben bunu anlıyorum. Tabiki bu sizin karar vereceğiniz bi konu kaliteli oem jant üreten firmalarda var ancak "orj ekipman satan bir yerden alıyoruz" ile kastettikleri firmayı bi sorun ve iyice öğrenin derim sonradan pişman olmamak adına. Birde hangi servis söyledi bunu ve takım fiyatı ne verdiler mrk ettim?
yoooo... niye yanlış anlayım sonuçta burası yardımlaşma platformuysa skoda konusunda daha tecrübeli arkadasların yardımına ihtiyaç vardır en iyi yorumu ve en objektif yorumu kullanıcı yapar.
Sizin de söylediğiniz gibi bu soruların cevabı bende değil ayrıca oem üreten cms firmasından da model beğendim hiç olmadı oradan alırım benim bu konuyu açmamdaki sebep ilias tarzı jantları sevmiyorum çok kollu jantlar daha çok hoşuma gidiyor ve daha spor duruyor 17" janta geçen bir minoris sahibi arkadaş olsaydı gözüm kapalı alırdım ondan jantlarını sonuçta orjinal aracın kendi jantı herşeyiyle uyumlu...
Gelelim konuya Ben özellikle sordum 16" teron mu emin misiniz diye aşağı yedek parçayı aradı bizim jantları aldığımız yere bi sorar mısın teron mu diye hatta mbc951 sizin söylediğinizi söyledim eski süperb in helix jantından mı bahsediyorsunuz diye ısrarla yok dedi sonra katalogu açtık iki telefonun ucundan o baktı evet bundan beş kollu gibi ama 10 adet ince kolu var dedi, burada çok taktık herkese bunu öneriyoruz hatta jantları takmadan size gösterir öyle takarız dedi sonuç bu 1 haftaya gelecek olumlu olması halinde sizi durumdan haberdar ederim sizleri fiyat konusunu konuşmadık çünkü araca başka şeylerde yaptıracağım araç gelsin ayarlarız demişti ama 1500'ü geçmeyeceğini söyleyebilirim satış danışmanı arkadaş baya yardımcı oluyor o yüzden samimi yardımcı olmaya çalıştığını jantlar yan sanayi ise bile servis faturalandıracağı için kaliteli yan sanayi olduğunu düşünüyorum sonuçta karşımda bir muhattap olacak sıkıntı yaşarsam bunu serviste yaptınız diyebilirim