0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba arkadaslar bende burdakı arkadaslar ıle beraber askerım artık yarın erzurum 109. topcu alay komutanlıgına teslım olucam ınsallah kısa donem er olarak sızlere 5 ay kadar veda edıyorum bu sure ıcınde gırebılgım kadar gırmeye calısıcam zaten hadı herkes Allaha emanet olsun asker arkadaslarada sımdıden hayırlı teskereler
evet gerçektende hoş bi tesadüf oldu Muhtemelen bizide usta birliğinde gönderirler başka yere.Bu arada duşda nasıl sıcak su olmaz yavv İlla hamamamı gitcez yani Bu arada ben telefonumu alıcam yanıma.Çünkü bizimkilerde benle beraber geliyor.Annem içeriye girmemi görmeden rahat edemezmiş Girerken telefonlarımı onlara vericem.Ayhan sen nasıl yapacaksın ? Orada telefonlaşsaydık ii olurdu.Birbirimizi bulmamız kolaylaşırdı.Ben saat 4 gibi falan teslim olmayı düşünüyorum.Saat 1.30 da ordayım.Yemekti şuydu buydu derken saat 4 ü bulur.Nasıl yapsak Ayhan bu işi
Benide babamlar bırakacaklar biz burdan sabah 08:00 gibi falan yola çıkacaz. Sanırım 4,5 saat kadar yol sürüyormuş. En kötü ihtimalle 13:30 gibi Kütahya' da oluruz inşallah benimde teslim olmam 16:00' ı bulur gibi. Benimde telefonum yanımda olacak orada yine haberleşiriz teslim olmadan öncede telefonu bizimkilere veririm. Hangimiz askeriyenin oraya önce varırsa telefon edelim birbirimize orada buluşuruz sizede uygun olursa. Görüşme üzere...
kütahyanın tam ortasında bir sürahi var arosı olabilir...:D:D