škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Rapor üzerine superb

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Yunus Emre

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar bu forum için nekadar alakali bi konu bilemiyorum ama suan gerçekten moralim bozuk. Rapor üzerine superb alacaz arac geldi suan ama Mayıs 15 te  mahkeme kararı lazım kardesimin vasiligini üzerimize almak icin ama bazı şeyler duydum netten araç lüks olunca hakim onay vermeye biliyomuş. Aranızda rapor üzerine superb alan veya tanıdıklarınızdan alan oldumu hiç. [ dün bayi ilede tartıştım nedeni ise aracım gelmiş ve bunlar güneşin altına koymuşlar aracı üzerinde kuş pisligi kir,toz ve çamur yağmış görünce sinirlendim doğal olarak bana sakin olmamı söylediler ama sonuç değişecekmi bilmiyorum bugün bidaha giderim sizce haksızmıyım ]

Çevrimdışı abeyy

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Anladigim kadariyla kardesiniz imza atabilecek durumda degil. Cumku imza atabiliyorsa vasilige gerek yok. Luks arac diye bisey yok hakim ona bakmaz zaten hakim sormaz ne alacaksin diye dolayisiyla o konuda sikinti yapma. Gunese koyma isine gelirsek kendi acindan haklisin hepimizde araba konusunda cok hassasiz ama adamlar ne yapsin bu konuda onlarada bisey diyemem bayilerdeki arabakarin yuzde 90i disarda duruyo bu konudada sikinti yapma bence

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı elliyedi

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
araçları kapalı bir yerde muhafaza edemiyorlar o kadar araç tabi normal bu. ben aracım için kapora verdikten sonra gidip gördüm beklettikleri alanda. aracın kaputun tavanı ve bagaj kapağı beyaz bir kaplama ile kaplanmıştı. bu yüzden sorun olmaz merak etmeyin.

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Bende Elazığlıyım.Engelli plaka 150-160bin lira bandında yakın tarihte araba alan epeyi tanıdığımız oldu.Özellikle çoğu honda cr-v aldı.Bir sıkıntı çıkmadı.

Çevrimdışı Yunus Emre

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı Yunus Emre

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: dgn;572642
Bende Elazığlıyım.Engelli plaka 150-160bin lira bandında yakın tarihte araba alan epeyi tanıdığımız oldu.Özellikle çoğu honda cr-v aldı.Bir sıkıntı çıkmadı.

Hocam peki aracı alıpta özürlü maaşı kesilen oldumu

Çevrimdışı Uğur Akar

• KOLTUKÇU
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Maaşı bilemem ancak bu şekilde bir araç alınacaksa binek otomobil için motor hacmi 1600cc' yi geçmemeli; hafif ticarîde ise 3000cc' yi geçmemeli. Aracın fiyatı ile ilgili bir kısıtlama yok bildiğim kadarıyla.

Cep telefonundan yazdım. Yazım hataları affola.
İYİ şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da  yavaşlaması gerekiyorsa, \'Hak, kural\' falan demeden, ilk davranan, canının ve malının kaderini başkasının inisiyatifine bırakmayandır!

Çevrimdışı Yunus Emre

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Uğur Akar;572648
Maaşı bilemem ancak bu şekilde bir araç alınacaksa binek otomobil için motor hacmi 1600cc' yi geçmemeli; hafif ticarîde ise 3000cc' yi geçmemeli. Aracın fiyatı ile ilgili bir kısıtlama yok bildiğim kadarıyla.

Cep telefonundan yazdım. Yazım hataları affola.

Çok teşekkür ederim hocam Estağfurullah

Çevrimdışı mustklc

• Gürültülü Tidiay
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Konu dışı olacak ama özürlü maaşı tüm özürlülere veriliyor mu?
Yani senin gelirin fazla,  sana maaş yok deniyor mu?

Çevrimdışı mrt03mrt03

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mustklc;572669
Konu dışı olacak ama özürlü maaşı tüm özürlülere veriliyor mu?
Yani senin gelirin fazla,  sana maaş yok deniyor mu?

Özürlü maaşının kriterleri var. Herkes maaş alamaz. Rapor almak ayrı maaş vb almak ayrı

Çevrimdışı Yunus Emre

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Bizim ki maaş değilmis evde bakim aylığı mış

Çevrimdışı abeyy

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Evdeki fert sayisini eve giren net paraya boluyorsunuz eger bin liranin altindaysa kaymakamliga basvuruyorsunuz gelip bakiyorlar uygun gorurlerse veriyorlar

Çevrimdışı Yunus Emre

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: abeyy;572687
Evdeki fert sayisini eve giren net paraya boluyorsunuz eger bin liranin altindaysa kaymakamliga basvuruyorsunuz gelip bakiyorlar uygun gorurlerse veriyorlar

Teşekkürler

Çevrimdışı mstalay

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Ne kadar fiyat verdiler birde indirim oranı ne oluyor , tüm bayiler aynı fiyatı mı veriyor yoksa uçuk bir fark var mı ?
Sormamın nedeni bir arkadaşımda aynı sizin gibi ötv indirimli araç alaçaktı , bayiler genelde siz zaten indirimli alıyorsunuz deyip pazarlık yapmıyorlarmış .

Çevrimdışı mrt03mrt03

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mstalay;572772
Ne kadar fiyat verdiler birde indirim oranı ne oluyor , tüm bayiler aynı fiyatı mı veriyor yoksa uçuk bir fark var mı ?

Sormamın nedeni bir arkadaşımda aynı sizin gibi ötv indirimli araç alaçaktı , bayiler genelde siz zaten indirimli alıyorsunuz deyip pazarlık yapmıyorlarmış .

Genelde liste fiyatı üzerinden %34 olur indirim.