škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

LED'leri abartmışlar..

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanerdogan

• Ziyaretçi

Çevrimdışı mihalgazi

• Site Güvenliği
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: beytullah;54278
yaw onlar kaputun arada değilmiydi... ne zaman aşağıya indi... :D
günaydın tosunum. düccedeki son eylemimde yapmıştık...:D

SKODATURKEY ailesi bir AYRICALIKTIR

Çevrimdışı Yunus İBİŞ

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
bizim roomster da var fakat bi kaç tanesi yanmıyor o yüzden cikin bi görüntü olusuyor
"Biz Türk\'üz!Tarihimize ve en yakın mazimize bakarak Türk\'üz der ve bundan haklı bir iftihar duyarız."

^^^^^^^^^^^|___
|...:SAGOCUYUZ::....| |;\\___.
|_..._.....__===|=_=__=...,]|
(@)***(@)**(@)**(@)(@)

Çevrimdışı 06navy

• Black Eagle
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Farın içinde olmayınca pek iyi durmuyo bence.

Böyle olsa on numara.

hakanerdogan

• Ziyaretçi

Şu üstteki octavia idoldür. NOKTA. Bi çok başka araba forumunda hayranlık dile getiren gördüm.Ama bi V6 koymadılar octiye....

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Hakan benim octiye far içlerine yapsak nasıl durur makina acaba?ve maliyet ne olur,ayrıca takldıktan sonra su alırmı farlar?
2005 OCTAVİA A5 ELEGANS 1.6 FSİ

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: fenomen;55785
Hakan benim octiye far içlerine yapsak nasıl durur makina acaba?ve maliyet ne olur,ayrıca takldıktan sonra su alırmı farlar?

Elbette resimdeki octi gibi olmaz. Eğer Octavia farı Fabianınki gibi silikon yapıştırma tarzı bişeyse ısıtıp ayırmanız kazımanız falan lazım. Yol bulup onu döşeyeceksiniz, sonra yine aynı şekilde farı yapıştırmanız lazım. Amaaaa en ufak bi uygunsuzlukta far nem yapar, geri sökmek falan icab eder vs......

Yapacaksanız dışardan yapma olayını bi gözden geçirin derim.

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
yani farın dışından mı diyorsun,eğer öyle olursa çok çirkin sırıtmaz mı?Audilerde görüyorum resmen bayılıyorum çok harika oluyor ve aracın şeklini değiştiriyor.

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Evet dıştan. Farın alt kısmıyla sac arasında kalan yere şerit girer.

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
en azından deneyeyim hoş olmazsa sökerim.peki maliyeti ne olur hakan bunların?

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Bilmiyorumda, sadece şerit LED parası komik bir fiyattır fazla tutmaz. İşçilik size aitse sadece LED parası ödersiniz. İşçilik dediğimde parkların hattını LED lere vermek :D :D

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: hakanerdogan;56179
Bilmiyorumda, sadece şerit LED parası komik bir fiyattır fazla tutmaz. İşçilik size aitse sadece LED parası ödersiniz. İşçilik dediğimde parkların hattını LED lere vermek :D :D
eyvallah hakan ama bana şu ters geldi,ledleri dışarı takılan aparatın kablolarında kaçak sorunu veya oksitlenme sözkonusu olmazmı?zaten o tarz bir becerim yoktur haliyle ustaya taktıracağım.Bu ledleri nerden temin edebilirim,link varmı bildiğin?

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Cık, burda sanayide adım başı aksesuarcı olduğu için online alma riskine girmiyorum bu tarz piyasa şeyleri haliyle bilmiyorum :D

Zaten farın altında kalacak, LEDler plastik muhafazalıdır sudan etkikenmez. Kablolarda zaten kaput altında kalacak Dışarda durmuycak ki  :D

hakanerdogan

• Ziyaretçi