Ben aldım araç daha gelmedi ama mayıs ortası gelecek araç ben aldım ama en azından bu konu başka araç almak isteyen arkadaşlara yol gösterir malum bütçeye göre araç alıyoruz ve önceki aracım manuel olduğu için aman dedim öncesinde kullandım ki hele ki aracım opeldi, opel den sonra skoda nın vites geçişlerinin daha iyi olduğunu düşünüyorum alışmışlığa devam dedim...
ve söylediğim gibi meblalar sürekli artıyor hadi dedim olsun ama araç temmuzda gelecekmiş bende aman boşver diyip bu araca bağladım kendimi inşallah hepimiz için kaza bela olmaz sağ salim kullanırız sonuçta satmak için değil binmek için alıyoruz içinde de yaşamayacağım diye kendimi teselli ediyorum
ama malum siteye bakıyorum benim vereceğim paraya dsg'ler var kafamda bir yandan onlara kayıyor sonra diyorum ki öncesini bilmiyorsun araç nasıl kullanıldı sıkıntı var o yüzden mi satıyor tanıdıklarda yok sonuçta tanımadığın birinden alıyorsun arkadasın olsa gözün kapalı girersin araca fakat bilmiyorsun....
Geçenlerde arkadaşın baına gelen olay;
- Bunlar aracı almak için Ankara DOD VW bayisine jetta için detaylı ekpertiz yaptıryor hiç birşey yok deniyor araca fakat bayiden çıkıyorlar zongulak'a gidemeden araç yolda kendimi kitliyor motor arızası veriyor ve 7000 TL masraf ve DOD'a soruyorlar hani ekpertiz yapmıştın bişey yok diye adamların savunması buranın kapısının çıkısı bizi bağlamaz buraadyken bişey yoktu (ama bu motor arızası anlık bişey olabilir mi?) bu tarz süprizleri kaldıramam diye düşündüm kafam rahat olsun diye sıfıra yöneldim....
Yani anlayacağınız kafamda deli sorular.....