xenon far bizde yok sorun sende var sorun demek istedim.
kabullenmıyorlar sadece onların bildiği satmak sonucu yada arızayı kabullenmek sana kalmıs.
böyle adalet yada böyle satıcılık varmı?
fmaka insallah bir dahakine seninde Xenon farlarin olur :ok:
Farlari kabullenmek istemiyorum cünkü Geceleri Otobanda degil ama Orman yollarinda yada Türkiye Yollarinda cok Tehlikeli. 130km/h ile gidiyorsun ve birden önüne bir isaret geliyor ve bu isareti 130km/h hiz ile 1-2 saniyede geciyorsun, isaret te cok Hayati önemli bir Isaret olabileceyi icin bu Far olayi sakaya gelmez.
Ayrica Motor-Talk´ta arastirmalarima göre tüm VW kullanicilari bir fikirdeymisiz malesef oda VW daha bi Xenon Fari ayarlayamiyor. VAS Bilgisayar ilemi ayarlanacak yoksa normal TORX Vidalari döndürülüp ayarlanacakmi.... tartisma üstüne tartisma. Ayrica Bilgisayari bile baglamiyorlar FAR icin !!! ADAC ve TÜV ise Bilgisayar Kontrol Ünite´de ayarlar yapila biliyor diyor. Simdi ben kimlere inanayim. TÜV´e kadar gittim gerisi artik hep Parayla olacak is oldugu icin Avukatima verdim.
Ayrica Almanya´da 2 Tamir Hakki veriliyor ve 3.cüde sorun devam ediyorsa Kanuna Satis sözlesmesini iptal edip arabayi geriye verebiliyorsunuz. Ben durumu degistirip geriye vermek isteye bilirdim ama Aracimdan gercekten cok Memnunum, her ne kadar VW Memnuniyetimi engel olsa bile. Farlar yapildimi arac´ta bir sorun kalmiyor saten. VW Tamire hayir derse o zaman Geriye verecez.
Simdiden olay nasil bitecek diye merak ediyorum.
Tüm Destekleriniz icin hepinize cok Tesekkür ederim :ok: