0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben niyeyse bu hayalet ekran olayına biraz mesafeliyim. ilk bakışta ilgi çekici geliyor ama kullanınca bazı titremeler ve geriden gelmeler hissettim(insignia da). sonra hatta dedim ki benim araç iyi ki analog.geleneksel olan her zaman daha güvenilir bana göre.. ha yeniliklere kendimizi kapatmayalım ama bu kadar da elektronik biraz kontrol dışı sanki. arada bir bizim bolero ekranın bile kafası karışıyorsa bu durum göstergede olsa sanırım bayağı can sıkar..
45. hafta güncellemesinde de direksiyon ısıtma gelecekmiş az once yabanci bi forumdan okudum...yabanci ülkelerin cogunlugu da 22.hafta güncellemelerine göre konfigüratörlerini de değiştirmişler...wireless şarj vs de eklenmiş...isteyenler ingiltere almanya çek gibi ülkelerden tek tek konfigüratöre girip de bakabilirler paketlere eklenen cıkarılanlara...demem o ki sene sonuna dogru almak lazim superb yi....almayanlar icin tabiki.....türkiyeye de bu paketler gelecegini umaraktan tabiki.....
o gelecek bu gelecek diye beklemekle, araç 2 senelik olur, fiyatıda ona göre olur... günümüzde teknoloji anlık tüketiliyor maalesef, bir şeye sahip olup o anın keyfini çıkarmak lazım...
şahsen amacım tek ve iyi bi araba almak...İşte benim söylediğim de bu, alacağınız araç o zamanın iyisi olacak. Onun da daha iyisi belki 3-5 ay sonra çıkacak...Zaten hayalet ekranı falan bekliyorsanız.....
Hocam mayıs sonu denilen araçlar demek mayısın sonunda üretime girmiş yada üretimde olan araçlar demek onlarda en yakın temmuz başına Türkiye'ye gelir.