0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim verdiğim aracımda özel olarak istediğim arka cam sileceği fiyatı 0 tl olarak güncellenmiş demekki bu yüzden fiyat silinmiş. ama bolero ekran hala 6,5 inc olarak gözüküyor.
Ağustos ayında üretilecek aracında teklif formunda 6.5'' ekran yazıyor Teklif formlarında henüz güncelleme yapılmadı, bu nedenle öyle gözüküyor
benim araç ozaman güncellenmiş halde gelme ihtimali varmıdır ozaman. sistemden sorguladığımda varış limanında yazıyor. siparişte 2017 model 26 hafta yazıyor.
Superb Prestige 2017 model yılı araçlarda ( 22.hafta üretiminden itibaren ) aero arka cam sileceği standart ekipman listesine eklendi.
İnanç bey eğer Arka silecek varsa kameralar da o zaman standart yıkamalı gelebilir. Bilgi için teşekkürler.
Octavia 1.6 TDI 110 ps Optimal manuel için geçerli mi ? Multimedya 8" ??Sent from my iPhone using Tapatalk
Konu superb konusu. Farketmediniz sanırım
Merhabalar, Hangi kanıya vararak bunu söylediler size. Aracınız gelmiş mi ? Bakmışlar mı aracınıza ?
Evet olabilir Bakalım bir aracım pazartesi gelecek. 22.hafta üretimi. Ona bakar bilgileri paylaşırım sizinle.
Sayın @crash ;Gelmedi mi daha 22. hafta aracı. Sabırsızlıkla bekliyorum neler güncellenmiş diye
2 gündür rahatsızlığımdan dolayı işe gidemiyordum. Aracın geldiğini bildiğim için, bugün sabahtan ilk işim araca bakmak oldu ve haklı çıktım. Araç 8'' Bolero ve çerçevesiz dikiz aynasıyla gelmiş. Bagaj kapağının üzerinde kaplama olduğu için kamera yıkayıcısına bakamadım. Ama muhtemelen vardır diye düşünüyorum.
geçmiş olsun. bilgi için teşekkürler umarım benim araçta sizinki gibi gelir.