0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun inşallah sıkıntı çıkmadan aracınızı teslim alırsınız. Biz anlaşmamızı yaptıktan sonra bayinin tavırları nedeniyle belgeleri yırtıp çıktık aracı istanbuldan sipariş verdik. Umarım sizde böyle birşey yaşanmazC6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sakıncası yoksa hangi bayide ne sorunu olduğunu sorabilir miyim? Geçmiş ve hayırlı olsun.
Ben Benzinli 150 BG DSG aldım. Belki siz dizelle kıyaslıyorsunuz
Hayırlı olsun, bence bu araç için en doğru motorizasyon. Memnun kalacaksınız. Sent from my iPhone using Tapatalk
Arkadaşlar bende Prestij paketi sipariş ettim. İlave olarak* Otomatik park asistanı 3.0* Kör nokta uyarı* Adaptif hız sabitleme, şerit takip* Arka konfor paketi (Karartılmış arka cam ve 220V priz)* Ön bölge frenleme asistanı* Panoramik sonroof* İç döşeme BejYorumları okuduğum için 18 jant pegasusu değiştirmedim. Columbusu 5000 Tl fark için almadım. Türkiyede TV özelliği aktif değilmiş. Navigasyon ve DVD için de pahalı geldi.Araç Kasım sonunda geliyor. Sadece renkte çok ikilem yaşadım.Busines gri ile Metal Gri arasında gidip geldim. Metal Gri rengi tercih ettim.Metal Gri kullanan varmı acaba. Yorumlarınızı alabilirmiyim arkadaşlar. Değişim için vaktim çok az
bende şu 10 renk ambiansı merak ediyorum, resim koyabilen olursa çok hayra geçer...
Bu renk secme guncelleme yaptirirsak bizim araclarda da aktif olacak mi acaba?
Hayırlı olsun metalik gri çok yakışıyor superb e. Bence çok doğru tercih. Güle güle kullanın.
Malesef. Siz de 3 lüsü varsa 4. Bir renk olarak açık kırmızı gibi bir şey ekleniyor o kadar.
Yanlış olmasın lütfen böyle bir güncelleme renk eklemesi şu an mevcut değil.
Bolero'yu bazı servisler fiyat farkıyla değişebilirler. 8'' inc ekran iç görseli gerçekten etkiliyor. İç ambiyans lambası renk seçeneklerinin ise yazılımla değiştirilebilir diye düşünüyorum...