Kanaatimce hayalet ekran gelecekse ancak makyajla birlikte gelir. Mevcut durumda ise gösterge panelleri tamamen farklı olduğu için ölçüler, kavisler, açılar birebir aynı uzunlukta/aynı derecede olmadığı icin bana pek mümkün gelmiyor.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen makyajda gelme ihtimali olabilir.
Gösterge ile ilgili ilginç girişimler olabilir yine de, Doğukanın dediği gibi birilerinin cesaret etmesini bekliyorum. (hayır o ben değilim, yabancılar yapsın önce
) Passatın active info display ön kadran modülü boyut slot yapısıyla tamamen aynı çerçevenin altında. 2018 sonlarına doğru makyajda böyle bir beklenti olabilir, zira VAG grubu daha önce Seat ve Skodada sınırladığı teknolojik oyuncaklarını bu şirketleri için de artık serbest bıraktı. Hepimiz Vision C' ve S'de aynı boyutlarda ekranın kullanıldığını gördük. İlk dijital panelin Skoda'da yeni 7 kişilik SUV'da boy göstereceğini düşünüyorum.
Ya bi de hayalet demeyelim ya buna, hayaletlik birşeyi yok zaten adı Active Info Display değil mi? Passat'taki bile kırpılmış bir ekran sonuçta A4'teki gibi ağaçlara kadar Google Earth haritasi gösteremiyor o da. Ya da bir Mercedes E ekranı ya da Volvo XC90 ekranı ne bileyim bir Tesla ekranı değil. Velhasıl bu işin sonu yok, hayaletlik hortlaklık zebanilik bir durum da yok.