Merhaba.
Ben de yeni aldığım aracıma alışmaya çalışıyorum. 2018 model 1.6 dsg style. Cam tavan ve active info display (hayalet ekran) var. Ama benim multimedia ekranım bolero.
Burada bir arkadaş daha sormuştu, acaba gösterge arasındaki gösterilen bilgileri nasıl değiştirebiliriz diye ama bizim boleroda öyle bir ayar yok demiştik.
Sadece view tuşuna basılı tutunca bir kaç mod çıkıyor o kadar. Onlar da yine sabit, uyarlama yapılamıyor.
Ama dün başıma şöyle birşey geldi, nasıl oldu, nasıl yaptım anlamadım. Bilginiz var mı?
Ben aracı aldığımda viewe basılı tuttuğumda klasik mod seçiliydi. Bu halde kullanırken ortalama yakıt tüketimi gösteren alanlarda "başlangıçtan itibaren" gösteriyordu. Sonra ben onun değiştirilebileceğini konuştuğumuz için biraz kuracalayım dedim. Klasik olan seçeneği görünüm1'e aldım. Ondan sonra ortalama yakıt tüketimi gösteren alanlarda uzun süreli gösterim çıkmaya başladı. Ben bayadır öyle kullanıyordum.
Dün tesadüfen kişilere eşimi ve anahtarını tanımlamak isterken tüm kullanıcı ayarlarını sıfırladım. Haliyle tüm veriler, ayarlar gitti (klima, ayna, radyo, hayalet ekran... vs)
Neyse, başladım tekrar ayarlarımı yapmaya. Ama hayalet ekranda view kısmında görünüm1'i seçiyorum, öyle yapıyorum böyle yapıyorum, illa başlangıçtan itibaren çıkıyor. Ben oraya uzun süreli ortalamayı geçmişte nasıl getirmiş olabilirim?