Beyler bilgiler için çok teşekkürler. Şöyleki, yeni yapılan hamamönünde'ki yola girmeye yeltendim, inip kalkan dubalar var. Belediye aracı için açılmış, aslında girilmez tabelası varmış fakat bir araç da o tabelayı kapatmıştı. Duba inik olduğu için ben de girmeye yeltendim, o anda da duba kalkmaya başladı. Ortada ne bir görevli ne de bir şey vardı.
Ben arabamı olduğu gibi bıraksaydım, ve çekici çağırsaydım, hem o tabelayı kapatan araca da ceza çıkardı hem de kafam ağrımazdı. Ne varki acele ile eşimi dişçi randevusuna yetiştirme telaşı bana çok pahalıya malolacak.
İşin ilginci işe gidene kadar bir şey olmadı ama yağ damla damla akşama kadar azalmış, aracı 40-50 metre yavaşça sürmüş bulundum. Bunun etkisi ne olur bilmiyorum ama motor titriyordu kontağı kapattığımda.
Eğer çok yüksek bir maliyet çıkarsa, dışarıda yaptırmak bir alternatif. DSG'de sesli geçmeye başladı. Çok canım sıkılıp satmak zorunda kalmak istemiyorum. Önceden 2004 model polom vardı, LPG taktırttım. bir türlü düzen tutmadı. subap yaktı, yaptırttım ve sattım. 5 yıl bindiğim 2010 otomatik corsa ise beni bir kere üzmedi.
VAG grubu arabaları ile bir uyumsuzluk var. Bir arabayı çok sevince illaki bir şey oluyor zannedersem.