0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar gosterge ekraninin cami baya bir cizilmis harita gibi ozellikle gunes vurunca cok belli oluyor bu durum canımı cok sıktı ayni durumu yaşayan veya çözüm önerisi olan varsa paylasirsa cok memnun olurum
valla eski superb bundan daha sağlamdı...bakın ,gösterge panel camıorta konsol piano blacklerkapı ortası piano blacklerön cam farıçok dayanıksız daha 6 aylık araç heryer çizik doldu...malesef güncel kasada önceki kasanın sağlamlığı yok
Çok profesyonel olmayan bir biçimde Meguiar's Plastx ürününü deneyebilirsiniz. Plastik kısımları maskeleyerek, uygulama pedine Plastx sürüp dairesel hareketlerle uygulayabilirsiniz. Superb 2 gösterge panelini de çok başarılı bulmuyorum açıkçası. Aslında bu biraz da yıkamacılarda haşatı çıkmış bezlerle göstermelik olarak gösterge panelinin tozlarının alınması amacıyla panelin kanırtılmasından kaynaklanıyor. En güzeli kendinizden başkasına elletmemek. Amaben ne kadar özem göstersem de bu çizikler oluyor yine. Yukarıda anlattığım işlem belli bir süre için etkili oluyor.
Biz Arabayı aldığımızdan beri sadece dışını yikatiyorum icini kendim yıkıyorum muhtemelen gostergeleri zaten ben cizdim, yikamacilara yikatmamamin sebebi buydu aslında bahsettiginiz gibi ama sonuc yine cizildi birde sonaxin cizik gidericisi varmis sanırım malzemeyi aşındırarak duzeltiyor, piano black kaplamalar icin mercedeslerde dahi harita gibi bu kesinlikle malzemenin bir kusuru marka model fark etmiyor tozu cok belli ediyor ve cok cabuk ciziliyor niye kullaniyorlar israrla anlamiyorum gerçekten
Hocam merhaba can sıkıcı bi durum geçen servise gittik söyledik babam farketti Güneş'te çok çizik görünüyor ve dahası göstergenin sol alt tarafında ayrı bir 3 cm lik büyük çizikler var burada okuyunca şaşırdım söyledik servise ve daha öncede bu şekilde şikayete gelen olmuş tek değiliz ve buda bi kronik sorun olduğunu düşünüyorum 2 defa özenli bi şekilde silinmiş parça çizilemez ayrıca bunu okuyan arkadaşlar direksiyonumda da çizik var onu biz yapmış olabiliriz ama direksiyon derisi çok hassas çabuk çiziliyor dikkat derim ! Ankara'da iseniz Hocam efe Skoda ya götürün derim oradaki arkadaş ilgileniyor inşallah garantiden değiştirirler
Yok değiştirmediler daha doğrusu daha haber bekliyoruz ne işlem yapılırsa paylaşırım ayrıca meguiars ın ürünleri güzel benimde elimden gelir ama o işlem zımparada yapılacak pasta atılacak sonra cila yapılacak far yenileme mantığındaki işlem ben cesaret edemedim daha kötü olursa bu sefer hiç kabul ettiremem