Bu çok açıklayıcı oldu sayn yönetici. Teşekkür ederim henüz çok yeniyim forumda ve üyeliğimi isim soyismimle ve kendi fotoğrafımla almam bile kötüniyetli olmadığımı kanıtlar diye düşünüyorum. Amacım bir konuya dikkat çekmekti fakat ya sev ya terket, kutsallara dil uzatma gibi laflara gitti iş,dilerseniz de üyeliğimi silebilirsiniz.
Burada tartışılan iyi niyet-kötü niyet falan değil. İlla polemik mi istiyorsunuz? İstiyorsanız buyrun özelden gelin, sıkıntı neyse çözelim. Konuyu başka yöne çekmenin manası yok, hepimiz öyle ya da böyle belli seviyede kafası çalışan insanlarız.
Dikkat çekilecek bir konu da yok zaten, gereksiz yere bir konu açtınız, gereksiz gerginlik yarattınız. Kapanmış gitmiş bir konu nedeniyle sabahtan beri forumu işgal ettiniz.
"Biz", dediğim gibi bir "aile"yiz; dolayısıyla her ailenin sahip olduğu bazı reflekslere de sahibiz; haliyle siz forumu rencide edebilecek laflar söylerseniz kusura bakmayın biz de size gereken yanıtı veririz. Tartışmayı çıkaran sizsiniz, bizi suçlu çıkarma gayreti içindesiniz; beyhude...
"Ya sev ya terk et" lafından gocunacak bir şey yok; dediğim gibi forumu bu kadar ağır eleştiriyorsanız, kendinizi bu "aile"nin bir ferdi olarak görmüyorsanız burada kalmanızın anlamı yok. Yoksa kimsenin sizi durduk yere forumdan uzaklaştırdığı yok. Zaten ben sizin üyeliğinizi silmiyorum; şerefli bir insan olarak, ettiğiniz bu kadar kelamın üstüne foruma giriş yapmazsınız diye düşünüyorum...