Mustafa hocam bu bahsettiğiniz araçların motoru nedir acaba? çünkü 101 lik motor şuan çeğrek altın gibi uçmuş durumda, biraz km si az ve fazla boya değişeni yoksa millet ağzını 26-27 den açıyor (2004-05 modeller) km si yüksek ve kaporta biraz sıkıntılı ise en kötü 24 istiyorlar.
Biri 68 bg mpi, diğeri 101 bg. İkisi de temiz diye piyasanın biraz üstünde aldı. Şimdi toplasan 5000 TL koymuş, koymamış üstüne.
O 26-27 yazanlara inanmayın siz, satılmıyor onlar. Ben takip ediyorum arkadaştan ötürü. Max 25 piyasası 101 liklerin.
Ben de 18.700 e aldım 6 seneyi geçti, şimdi malum sitede 21 bine kadar satan var. Benimki de nerdeyse HİÇ koymamış üstüne. Bindiğim, sürdüğüm, yakıt tasarrufum kar.
Başka da bi boku yok bu arabaların. Kimse kusura bakmasın. Fabia diye de ölmeye lüzüm yok.
Skodalarda en iyi şahlanma octavia larda oldu, jettanın yerini kaptı.
Aynen octavia sahipleri kusura bakmasınlar kendilerini passat ile aynı fiyat aralığına konumlandırmışlar.Burda bizim de hatamız var, markayı şişire şişire biz yücelttik. Sanki cebimize para koyuyor SKODA firması!
Şimdi hanımın dayısı TDİ-DSG bakıyor. Babamın şirketiymiş gibi gene Skoda Octavia'ya ikna etmeye çalıştım onu. Fiyatlara bir baktık Aman Allahım! Jetta'lar kesinlikle daha hesaplı.
Bizim insanimiz da kotu getz e 30 milyar vermeye bayiliyor acikcasi..
Getzlerin manyak bir alıcı kitlesi var. Yeni atanan bayan öğretmen arabası. 4 ileri otomatiğine 35 bin veren var.
Ben 101 lik fabiamı ilanı koydum 24 saat dolmadan sattım
İstanbul gibi bir şehirde gider. Ama gene de bir polo değil. Ben de komple boyalı hasarlı bir 6n polo vardı. Bu arabayı nasıl satacağım diye kara kara düşünüyordum. İlana verdim. Aramayı geçtim, sabahın 7 sinde arabanın başında 5 kişi vardı, birbirlerine girdiler, önce biz geldik, yok önce biz geldik diye. Millete vw manyaklığı var.
iyiki Getz almamissin bunla düz yolda bile adam takla atar
Değil getz, accent eralar bile havalanıyor belli bir süraatten sonra