Yanılıyorsunuz. Octavia o kadar da iyi bir araç değil. Siz üst sınıf alacağınızı söylediğiniz için millet bmw, mercedes ve superb diyor. Siz octavia ile aynı segmentte rakip araç deseniz başka araçlar söylenir mutlaka.
Hem başka marka araç sahibi aracından memnunsa skoda forumunda ne işi olabilir. Sizce toyota marka araç sahibi(aracından memnunsa) skoda forumunu takip eder mi? ben vw marka aracım varken bile(aracımdan memnunken) vw forumuna hiç bakmadım. Biraz mantıklı olun.
Bence siz yanılıyorsunuz arkadaş üst sınıfı kastettiği için ben de superb veya 5.20 şeklinde yorum yazdım.
Düşük segmentten Honda Jazz , arkasından sırasıya aynı sınıfın araçları olan Focus, Corolla, Astra ve son olarak Civic (2014) kullandıktan sonra çevremdeki arkadaşların Octavialarına hayran kalarak 10 gün önce Octavia aldım. Eğer soru aynı segment olarak sorulsaydı ben henüz yeni Octavia kullanıcıyım belki ama cevabım yeni octavia olur.
İkinci olarak aracımdan memnun olsam da olmasam da genellikle tüm motorlu taşıt forumlarına üyeyim bazılarında aktif olarak da katılmaktayım. Hatta Octavia almadan önce bu siteye üye oldum ve üye olurken kullandığım aracı Honda olarak seçmiştim Octavia aldıktan sonra profilimde değiştirdim.Yani bir kişinin kullandığı araç dışındaki markaların forumlarına üye olması mantıksız değil arkadaşa haksızlık etmişsiniz