Bugün ilgili kullandığım GSM şirketinden faturam geldi. Olaya en başından başlayalım. Benim faturalar adres biraz preblemli olduğu için bazen gelmiyordu. Daha çok 1. kısımda aynı blok numarasına gidiyordu. Bende e-fatura istedim. Kullandığım operatörün kampanyası varmış 1 ay pazar günleri beleş veriyormuş. Mesajla bildirdiler. Bende kullanmaya başladım. Ama ben hafta sayma özürlü olduğum için beş hafta kullanmışım. Beşinci hafta 06.12.2009 pazar günü saat 17:00 yani akşam üzeri kullanım süremin 06.12.2009 tarihinde sona erdiğini bildiren bir mesaj geldi. Bende müşteri hizmetlerini arayarak teyyit ettirdi. Bugün gün bitiminde sona eriyor denildi. Buraya kadar herşey normal. Ama gelen faturamda son gün ücretlendirilmiş.
Müşteri hizmetlerini aradım durumu bildirdim. Tamam fazla kullanmışım ama bilgi mesajınız geç geldi. Ayrıca sorduğum yetkili yanlışı teyyit etti dedim. Biraz cıngar çıkardım. Şikayetim alındı. 24 saat içinde döneceklermiş. Muhtemelen kayıtlar dinlenecek. Şimdi düşünüyorum acaba hata mı yaptım kendi hesabımı kendimmi yapmalıydım. Ya da mesajı geç gönderen operatör de benim kadar suçlu mu?