0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Izmirin stickerlari [MENTION=11764]mcb951[/MENTION] araciligi ile yola cikti. Haberiniz ola ahali Sent from my iPhone using Tapatalk
Stickerlar an itibariyle İzmire vardı arkadaşlar
pazartesi 2 tane finalim olmasa basıp gelcem afyondan da olduramadım malesef :/abi bi de dün gece saat 1.30-2 aralarında senin arabayı afyon izmir yolunda görmüş olma ihtimalim var mı? 06 ec ***** miydi plakan?
Aynen kardeşim gece yoldaydım o saatlerde mola verdim afyonda:) Arasaydın keşke görüşürdük bi yemek ısmarlardım sana.
abi zeyland ışıklarında yan yana durduk senle ben sola döncektim sen durdun ama ışık yeşile dönünce devam ettin hemen. emin olamadığımdan aramak istemedim gecenin bi yarısı
Arkadas stickerlariniz yogg mu sizin?
Arkadas stickerlariniz yogg mu sizin?[/QUOTEWalla sticker var bende de stickera gerek yok zaten görsem direk tanırdım noxy44ün arabayı
Anladım kardeşim sağlık olsun. walla gecenin bi yarısı yorgun ve aç bir durumda ikbale odaklandım ondan sağa döndüm direk beklemeden çok sağa sola dikkat etmedim açıkcası:D neyse o güzergah benim geçiş yolum olduğu için illaki bi denk geliriz:ok:Alıntı yapılan: DDŞ;576145Arkadas stickerlariniz yogg mu sizin?[/QUOTEWalla sticker var bende de stickera gerek yok zaten görsem direk tanırdım noxy44ün arabayıAclik bacayi sardiysa demekki