škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Superb için trafik sigortası ve kasko konusunda yardım.

ozyx · 37 · 7056

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ozyx

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Merhabalar sayın forum arkadaşlarım. Malum aracımın siparişini Şubat ayında vermiştim ve nihayet aracım geldi. Gelelim soruma, aracı bu hafta teslim alacağım lakin aracı banka kanalı ile satın almadığım için trafik sigortası ve kasko yaptırma işlemini kendim halletmem  gerekiyor. Axa Sigorta'dan aldigim teklife göre trafik+ kasko 5600 civarında tutuyor. Keza diger aldığım tekliflerde pek iç açıcı değil. Acaba sizler araçlarınızı için sigorta işlemlerini hangi şirkette kaca yaptırdınız?
 ( Daha once bu konu açılmış mı diye baktım fakat göremedim. Eğer açıldıysa forum yetkilerinden şimdiden Özür dileyerek gereğinin yapılmasını rica ederim )

Çevrimdışı schumici

• Turbo Benzinli
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.schumici.simplesite.com
Aracınız hayırlı olsun

Sigorta ve kasko her kişide farklı çıkar. Yaş, geçmiş kazalar, mesleğiniz, geçmişte üstünüze olan araçlar, ehliyet süreniz, aracın sınıfı, kapı sayısı, motor tipi vs baya bi etken var sonucu değiştiren

İlla örnek isterseniz ben yeni alacağım aracımda en uygun olarak Grupama'dan fiyat aldım. Ayrıca diğer firmalarda 12 ay olan "0 km araca yapılan kasko sonucu 1 yıllık sürede araç perte çıkarsa o anki 0 km parası ödenir" maddesi Grupama'dan 36 ay boyunca sürüyor. Yani 3 yıl üstüste Grupama'dan kasko yaptırdığınızda Allah muhafaza 35. ayda aracınız perte çıkarsa aracın o günkü sıfır km fiyatı neyse o bedel tarafınıza ödeniyor. Ayrıca her türlü onarım yetkili serviste yaptırılıyor, anlaşmalı özel yerlerde değil

Bu tarz "çok dikkat edilmeyen" ama "kritik" detayları iyi inceleyerek kasko seçimi yapın

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çevrimdışı izmirli öğretmen

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Ben şubat ayında yaptırdım kasko grupama çok uygun çıktı. trafik axa sigorta toplam 1400 tl gibi bir fiyat. 2. yıl sigortaları

Çevrimdışı badteacher

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Aracım haziran 2.haftada gelecek.style benzinli 150 act.groupama sigorta dan kasko 1180 +520 sigorta .totalde 1700
Not:öğretmen ındırımli

Çevrimdışı kolgezer

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Ben kasımda almıştım. 3. Yıl indiriminden +öğretmen indiriminden faydalandım. Full Kasko(liberty) 750, sigorta 350 tl idi. Araç 1.4 tsi act dsg prestige+ sunroof. Kasko bedeli 115 bin.5600 ciddi bir rakam gerçekten.
« Son Düzenleme: 25 Mayıs 2016, 00:44:12 Gönderen: kolgezer »

Çevrimdışı abdullah_ates

• skoda hastası
  • Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Eğer daha önce üzerinizde bir araç varsa ve onu satmadan bu aracı alıyorsanız yeni ilk araç alıyormuş gibi bu duruma yakın değerlendiriliyorsunuz. Hem trafik hem kasko için böyle
Üzerinizdeki aracı satar ve onun hasarsızlığını alırsanız o zaman uygun çıkar.
Bende 24 Mart ta aldığım araç için 47 tl kasko farkı( öncekini sattım üzerine devam etti yani 1050 tl kasko çıktı denilebilir)
480 tl trafik çıktı( sattığım aracıma da ocakta 330 tl ye yaptırmıştım 2 ayda 150 tl farklı yaptılar)

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı özdil

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
5600 uçuk bir rakam. ama sizin geçmişinizde bolca hasar varsa sigorta şirketleri böyle yüksek fiyat verip yan çiziyorlar.

Çevrimdışı creed

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
İlk arabanızsa,daha önceden hasar kayıtlarınız varsa ve hasarsızlık indiriminiz yoksa primler yüksek çıkacaktır.Buna ek olarak
 yaş,meslek,medeni durum v.s. gibi durumlar ele alınarak kasko ve sigorta primleriniz belirlenir.Tavsiyem aracı aldığınız yerle görüşün çalıştıkları tüm sigorta firmalarından teklif alsınlar.Bu şekilde çoklu bir araştırma yaparsanız daha uyguna halledebilirsiniz.

Çevrimdışı ümit42

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Dostum Dubai sigortadan teklif al.VW-SEAT-SKODA-AUDİ gurubu çalışıyor diye biliyorum.

Çevrimdışı ozyx

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Benim üzerime olacak ilk araç herhangi bir kaza hasar geçmişim hatta ve hatta trafik cezası yemisligim bile yok.

Çevrimdışı Muratogretmen25

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ozyx;576817
Benim üzerime olacak ilk araç herhangi bir kaza hasar geçmişim hatta ve hatta trafik cezası yemisligim bile yok.

İlk araç olacaksa hem kasko hem de trafik sigortasının yüksek çıkması muhtemel yani en azından trafik sigortası 1000Tl altı olamaz hadi kasko da 2000Tl civarı olsa yine 3000-3500Tl en fazla olur. Yaşadığın şehri samsun  varsayarak büyükşehir olunca fiyatlar azıcık yükselir. Eğer henüz trafikden plaka vs. işlem yapmadıysanız ikameti yakın olan amasya gibi küçük yere almak bile indirim sağlar. Ayrıca ailede güvenebileceğin  baba abi gibi üzerine şu an arabası olmayan ama geçmişten indirimi olan biri üzerine de araç alınabilir.

Çevrimdışı creed

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ozyx;576817

Fikir vermesi açısından yine sizin gibi ilk araç alan bir arkadaşım babasının üzerine yaptırdı.Yakın akrabanız varsa üzerinde kayıtlı araç dahi olsa daha uyguna yaptırabilirsiniz.

Çevrimdışı ozyx

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
1110 lira şeker bank trafik sigortası yaptırdım şu anda bilginiz olsun arkadaşlar en uygun orası çıkıyor ilk üzerine araç alacaklar için.
Yarın aracımı teslim alıyorum Allahın izniyle kasko ile ilgili aldığım fiyatlarıda geçerim buraya.

Çevrimdışı İmeko

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ozyx;576863
1110 lira şeker bank trafik sigortası yaptırdım şu anda bilginiz olsun arkadaşlar en uygun orası çıkıyor ilk üzerine araç alacaklar için.
Yarın aracımı teslim alıyorum Allahın izniyle kasko ile ilgili aldığım fiyatlarıda geçerim buraya.

sizin aracınız 21. hafta teslimatı mıydı acaba?