Öyle diyorsan tamam bana uyar.
A118 diye aratınca görüntüler fena değil. 10 000 mAh'lik bir batarya ile park halindeyken (5,2 saat) de kayıt yapılabilir diye düşünüyorum. Gizlenme olayında başarılı ürün. donanımhaberde de f/p sıralamasında birinci olan ürün. Ama benim kafam hala dom d201'de
.
Bu arada A118'ler 3MP, D201 5MP. Ayrıca lens farkı da biraz var. Artık karar zamanı sanırım.
Linkteki bilgiler aşağıda:
link:
http://forum.donanimhaber.com/m_74988670/tm.htmFiyat Performans Konusunda ( F/P) Liderlik su an için bu 5 kamerada
Arkadaslar : Kayipsiz CAM gibi örnek çekimleri için Merak ettiginiz kameranin tüm orjinal görüntüleri bende mevcut. Dropbox linklerini özel msjdan isteyin verebilirim. Yayinladigimda çok indiren olunca Dropbox Bannliyor Accountumu.
1- A118C GPS li Kapasitörlü ( Novatek 96650 Chipset ) 49$ --- Dünyanin En iyi Gizlenen Kamerasi --->Tiklayin Lütfen<------
2- G1WC ( Gps yok 40 $) Full HD 1080P Kapasitörlü --->Tiklayin Lütfen<------ --- Örnek çekim videosu (indirip izleyin)
3- --Dome D201-Dünyanin ilk Ambarella A12 Kamerasi-- 2.5 K Süper HD 96 $ Gps'li ( indirim kodu : OlguD201 ) Süper HD Bu Kamera için Açtigim Konu --->Tiklayin Lütfen<---
4- -- Mini 0826--2K Süper HD 75 $ Gps'li (indirim kodu sagdaki linkte ) Süper HD Bu Mini Kamera için Açtigim Konu --->Tiklayin Lütfen<---
5- Hyundai H100 Ayna Kamera 2K Netlik Ambarella A7 Güzel gizlenen Kaliteli Kamera için Açtigim Konu --->Tiklayin Lütfen<---