0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kazasiz belasiz insallah abi. Bence bu araba en uzun sure bindigin skoda olacak
Alıntı yapılan: DuMaN38;577129Eyvallah Can, döndün mü Ankaraya, tatlıya yetişirsin değil mi Döndüm kardeşim, için ferah olsun:D sen zaman ve mekan bilgisini ver yeter:)OK Alıntı yapılan: abdullah_ates;577149hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.Sesli de olsa çok güzel bir motor 1.4 tdi(BNV) 80hpen güzel fabia bence iç dizaynı ve kumanda yerleşimi olarak çok beğeniyorum. Bu donanım bu sınıfta bir arada yok.Buna rcd 510 takılınca çok daha şık oluyor.Amin hocam saolun çok daha iyileri sizlerin olsun. Donanım olarak işimi fazlasıyla görüyor Alıntı yapılan: DDŞ;577154Getir de sunun kulagini bi bukuverem. [MENTION=194]dgn[/MENTION] valla once alismasi lazim. Alisirsa biner ama bilmiyorum gargargar, yurudugu devir neresi durumlari bugra abiye ters gelebilir Sent from my iPhone using TapatalkZaten senin ve Doğanın test etmesi lazım bu motorun ehilleri olarak. sesi çok rahatsız etmiyor işin açığı ama şu devir işini hala çözemedim. Onlarıda zamanla çözeriz artık.Alıntı yapılan: mustklc;577158Çok temiz duruyor maşallah. güle güle binin.Allah razı olsun hocam, daha iyileri sizlerin olsun.Alıntı yapılan: bonjovi0433;577165Hayırlı olsun,Allah kazasız belasız,iyi günlerde kullanmak nasip eylesinAmin hocam saolun, çok daha iyileri sizlerin olsun.
Eyvallah Can, döndün mü Ankaraya, tatlıya yetişirsin değil mi Döndüm kardeşim, için ferah olsun:D sen zaman ve mekan bilgisini ver yeter:)
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.Sesli de olsa çok güzel bir motor 1.4 tdi(BNV) 80hpen güzel fabia bence iç dizaynı ve kumanda yerleşimi olarak çok beğeniyorum. Bu donanım bu sınıfta bir arada yok.Buna rcd 510 takılınca çok daha şık oluyor.
Getir de sunun kulagini bi bukuverem. [MENTION=194]dgn[/MENTION] valla once alismasi lazim. Alisirsa biner ama bilmiyorum gargargar, yurudugu devir neresi durumlari bugra abiye ters gelebilir Sent from my iPhone using Tapatalk
Çok temiz duruyor maşallah. güle güle binin.
Hayırlı olsun,Allah kazasız belasız,iyi günlerde kullanmak nasip eylesin
1.4pd oldukca zordur. Ama ogrenince acayip de keyifli bi kafasi varSent from my iPhone using Tapatalk
Heee laaa bide v6 moduna geçince deyme keyfine[emoji41] bak canım çekti şu sınavlar bitsinde angryle iki gazlayak reiss[emoji41]
Abi hayırlı olsun güzel günlerde kullanman dileğiyle bence doğukan kardeşimi fazla dinleme angry mk2 çıkmasın sonra piyasaya