škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Hangisini tercih edeyim

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı rocky62

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
2014'de bu sınıf araca geçmek istediğimde bu sınıfta bulunan hemen hemen tüm araçları bir yıl içeride ve yurt dışında kullanıcı vs yorumları araştırmış bir çoğunla test sürüşü yapmış ve Yeti'de karar kılmıştım. Bugün olsa tabi ki en önemlisi bütçe dahilinde tercihim yine değişmeyecektir diye düşünüyorum. Bahsi geçen araçlar içinde benim tek tercihim Honda CRV olabilir sadece görsellik ve donanım için araç tercihinde bulunmam benim için bazı kriterler çok daha önemlidir. Yakıtı, güvenliği, marka güvenirliği, ikinci el değeri vs uzar gider.

Çevrimdışı azureusecz

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı Gonzales

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Diğer araçlar sizi üzer tucson bu konularda çok başarılı. Motor gücü iç özellikler konfor ve mesafeler harika. Benim seçimim siyah içi kırmızı tam dolu tucson + vialle lpdi olurdu. 23 krşa gazlaya gazlaya gezersiniz hiçte benzin alma gereksinimi olmaz

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ringcep

• Yüzbaşı
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.tekbamatbaa.com
Heriki aracıda sıfır aldım,her ikisinide kullanan biri olarak octavya on numara.Oysaki berlıngo en üst versiyon octavıa ise en alt versiyon.Belki düşünülebilir biri ticari diğeri binek.Berlıngonun üst versiyonunu binek arac özellikleriyle donaltmışlar.Örneğin park-yağmur-far sensörü,dgıtal klima,virajlara duyarlı sislambaları-koldan kumanda radyo vs.Yol tutuş vede güvenlik octavya barız üstün.Vites geçişleri çok seri..Japon arabaları nasıl hiç kullanmadım,umarım hayal kırıklığı yaşatmaz.
« Son Düzenleme: 03 Haziran 2016, 20:54:52 Gönderen: ringcep »

Çevrimdışı ringcep

• Yüzbaşı
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
1993 yıllarında çıkarılan corollolar en sorunsuz araç seçilmişti,ondan sonra bu ünvanı kaybetti sanırım
« Son Düzenleme: 03 Haziran 2016, 21:07:11 Gönderen: ringcep »

Çevrimdışı ringcep

• Yüzbaşı
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Bu araçlarda mtv vergisi farklılık gösteriyormu?
« Son Düzenleme: 03 Haziran 2016, 21:05:16 Gönderen: ringcep »

Çevrimdışı rocky62

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
10 yılı aşkın süredir Toyota Corolla kullanmış biri olarak Japon araçları sorunsuz ikinci el değerleri yüksek araçlardır.

Çevrimdışı ringcep

• Yüzbaşı
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ringcep;578525
Heriki aracıda sıfır aldım,her ikisinide kullanan biri olarak octavya on numara.Oysaki berlıngo en üst versiyon octavıa ise en alt versiyon.Belki düşünülebilir biri ticari diğeri binek.Berlıngonun üst versiyonunu binek arac özellikleriyle donaltmışlar.Örneğin park-yağmur-far sensörü,dgıtal klima,virajlara duyarlı sislambaları-koldan kumanda radyo vs.Yol tutuş vede güvenlik octavya barız üstün.Vites geçişleri çok seri..Japon arabaları nasıl hiç kullanmadım,umarım hayal kırıklığı yaşatmaz.

Çevrimdışı rocky62

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Bahsi geçen araçlar motor hacimleri 1.6 cc geçmediği için şu an kullandığınız araçla aynı vergi dilimindedir.

Çevrimdışı Esariipek

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ringcep;578530

Hocam peşpeşe yeni mesaj atmaktansa lütfen önceki mesajınıza ekleme yapmak istiyorsanız o mesajınızı düzenleyin. Böylelikle mesaj kalabalığı olmaz

Çevrimdışı Muratogretmen25

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Gonzales;578523
Diğer araçlar sizi üzer tucson bu konularda çok başarılı. Motor gücü iç özellikler konfor ve mesafeler harika. Benim seçimim siyah içi kırmızı tam dolu tucson + vialle lpdi olurdu. 23 krşa gazlaya gazlaya gezersiniz hiçte benzin alma gereksinimi olmaz

23krş şehiriçi mi uzun yol mu? bir de şöyle almışken en iyisi olsun deiğin Tuscon yaklaşık 120bin Tl+ 7000TL de LPDİ kitli montaja versek ne bilim biraz tuzlu olmaz mı?  :)

Çevrimdışı Gonzales

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Muratogretmen25;579450
23krş şehiriçi mi uzun yol mu? bir de şöyle almışken en iyisi olsun deiğin Tuscon yaklaşık 120bin Tl+ 7000TL de LPDİ kitli montaja versek ne bilim biraz tuzlu olmaz mı?  :)
Şehir içi tabi. Bir ara 110 a kadar veriyorlardı en dolusunu. Hondanın dizelinin en dolusu ne kadar

Çevrimdışı 06lkn66

• Sales Advisör
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Bugün konustum arkadasla 115 116 bin tl ye birakiyolar tucsonu

LG-H542 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ringcep

• Yüzbaşı
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Dikkatimi çekti,yeni honda CRV 2015-2016 İkinci elde çok satılık var.Tutulmadı sanırım...

Çevrimdışı crash

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Kia Sportage' ın dışı Tucson' a göre daha vasat. Tucson bence şuan segmentinin en iyisi. Buna yeni Tiguan falanda dahil. Tucson' da gıcık olduğum tek şey gösterge siperliğinin sert malzemeden yapılması. Onun dışında zaten çoğu plastik aksamı soft touch...Nefis tasarımı ve donanım seviyesiyle en alınası araç.
YAŞASIN PEUGEOT-SKODA KARDEŞLİĞİ...